- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
válasz
WATERDACA #1430 üzenetére
Előfordul ilyen széria. Ha délelőtt próbálnád, napközben, eredményesebb volnál. Éjszaka sok a csaló. Nem bulizni mennek a gamerek és szívni, tolják a cheat-et, orrvérzésig éjjel. Ezen ne csodálkozz. A random rendszer meg, hogy melyik lobby-ba sorol be, nevetséges. Nincs itt semmilyen képesség alapján létező megkülönböztetés. Ez csak marketing, kamu.
-
nutella1
őstag
Tudom már többször volt, de nem találom a hozzászólások között.. Ha elérem az 55-ös szintet, és aktíválom a Prestige 1-et, akkor hol tudom érvényesíteni azt a + egy szabadon beváltható token-t, például Wildcard-ra?
-
nutella1
őstag
Ma éjjel rengeteg csaló volt Nuketown-on. Gyakorlatilag játszhatatlan. Komplett hányás ez a Ricochet. Semmire nem jó.
-
nutella1
őstag
Most először belefutottam egy masszívan kőkemény cheaterbe, ekkorát még europa nem látott, MaxManus, szerintem nick alapján magyar. Auto Aim, Wh, amit csak akarsz. Reportoljátok, és természetesen: block. Ha találkoztok vele, megértitek miről beszélek.
-
nutella1
őstag
válasz
LackoMester #1248 üzenetére
Igazán nincs mit.
Megszokod az iramot, meglátod. Menj többször Nuketown-on, és csak akkor rusholj amikor szükséges, taktikusan játssz. Keresd meg azokat a pontokat is, ahonnan élből 4-5 playert leszedsz. Garantáltan sikerélményed lesz.
-
nutella1
őstag
Nuketown HC Domination, HC Hardpoint szerintem visz mindent. Én épp azt élvezem, hogy ennyire gyors. Eszméletlen jó.
-
nutella1
őstag
Sok, de konzolon is csalnak rendesen, aki tud, elhiheted. Nincs számottevő különbség. Amikor az ember elégedetlen, mert nem megy neki, szidalmaz. Nekem PC-n sincsen gondom, semennyi se. Éjjel a szervereket pc-ről és konzolról egyaránt ellepik a csalók. Ugyanakkora mennyiségben. Ez mindig is így volt, mindig is így marad.
-
nutella1
őstag
válasz
LackoMester #1214 üzenetére
Ne add fel, menni fog az. Közel nem annyira xar, mint a korábbi részek. De szerintem nem is nehéz. Nekem nagyon adja. Mi a nehézség nálad, hogyan tudnád megfogalmazni, leírni?
-
nutella1
őstag
Egyébként, eddig szerintem 2019 óta ez a legjobb COD multi, akárki, akármit mond. Messze eltörpül mellette mindegyik.
-
nutella1
őstag
-
nutella1
őstag
Csak egy megfigyelés. Nem tudom, később mennyire finomítanak az SBMM-en. De egyelőre én nem vettem észre, hogy annyira brutálisan erős lenne, mint az MW3-nál történt. Ahol még a vaknak is kiszúrta a szemét. Én itt nem érzékelem annyira hatványozottan, mondom: egyelőre.
-
nutella1
őstag
AK közel nem annyira jó, sem hatékony, mint a korábbi részekben. Gyengébb, jóval. Ez azért elég nagy csalódás.
-
nutella1
őstag
válasz
WhiteAngel89 #1047 üzenetére
Akkor a Dispatcher-t és a Bankroll-t kell kombinálni. Eddig lusta voltam megnézni. Köszi.
-
nutella1
őstag
Melyik az a Perk amely előbb adja be a scorestreak-eket (a Bankroll?)? Vagy egyáltalán van ilyen?
-
nutella1
őstag
válasz
laragirl83 #1003 üzenetére
Redditen ugyanez a téma, ahogy látom rengeteg embernél:[link]
Hátha ez segít neked: "i deleted the Call Of Duty folder in my documents and relaunched, had to redo my settings but I haven't had an issue since."
-
nutella1
őstag
válasz
IntelKiller7 #995 üzenetére
Annak is az unokatestvérét, aki ott kemperkedik az ablakban.
-
nutella1
őstag
"Get 3 kills without dying 10 times" Diamond Camo bugos. Nem adja be.
-
nutella1
őstag
Eszméletlen jó lett a Nuketown! Szerintem.
-
nutella1
őstag
Azzal lehet valamit kezdeni, ha multiban a HC játékmódok közül szeretnék választani, ne kelljen állandóan a Core játékmódokat "kiikszelni"? ..mert ez így egy kicsit vicces.
-
nutella1
őstag
válasz
laragirl83 #861 üzenetére
Ez simán előfordult MW3-ban is. Nálam is rengeteg ilyen szituáció adódik. Server Lag, vagy az isten tudja..
-
nutella1
őstag
Szerintem a következő konzolgen megjelenése után sem lesz tapasztalható semmiféle érdemi változás, ugyanis az több munka és anyagi befektetés lenne. Ergo, szerintük nullszaldó. Kizárt dolognak tartom, hogy bármiféle grafikai előrelépés történne a jövőben. Rá tudják fogni arra, hogy a multi FPS-nek nem az a lényege. Márpedig időszerű lenne, mert annyira öregecskének hat ez a grafika 2024-ben, hogy arra talán nincs is szó, sem korrekt megfogalmazás.
-
nutella1
őstag
Igen, a grafikai, kényszeres lebutítottság erősen érezhető. Viszont a Vanguard, annyira jelentéktelen rész volt, hogy így látatlanban nincs is mivel összehasonlítanom a "hangok tónusát". Annyira nem volt mindennapi, hogy emlékezzek rá. Viszont a grafika az abszolút Black Ops, kétségtelen.
-
nutella1
őstag
A késleltetett találatok, server problémák, és 2-3 lobbynkénti csaló dolgok egyébként most már itt is jelen vannak. Egyre több az állítólagos "Super"man. Akárcsak bármelyik ezt megelőző COD-ban. Szóval, ennek is ugyanaz lesz a halála, mint az ezt megelőző részeknek. Amíg a wh-t, aim-et nem tudják hatékonyan szűrni, csak az eseménytelen életű, gép előtt kushadó, hamburgerzabáló zombik képzelik magukról, hogy ők ebben az álomvilágban mekkora "ászok". Miközben a való életben nullák, természetesen.
-
nutella1
őstag
Nekem tetszik a multi, csiszoltak az optimalizáción is. Native 152 FPS, 4k. Mindenféle rásegítés nélkül. Nincs mit panaszkodni.
-
nutella1
őstag
Ez a COD és a következő, és az azután következő, etc. sem lesz (már) olyan, mint amit szeretnénk/várunk/elvárnánk. Eleve a profitorientált üzleti modell meggátolja ezt. Megmondom őszintén, engem ez a része már nem is érdekel. Előbb a cheater kérdéskörrel kezdenének valamit, meg a server problémákkal. Utána van értelme a játékról érdemben beszélgetni, egyáltalán. Amúgy is ezt az egy hulladékot veszem meg évente, mert a többi sem más, legyen bármiről szó, évről-évre ugyanaz az elcsépelt klisé. Nincs új a nap alatt, nulla eredeti ötlet, de nem is törekednek rá, hogy legyen. Csak a zseton a lényeg, semmi más.
-
nutella1
őstag
válasz
ScomComputer #524 üzenetére
Nahát, erre nagyon kíváncsi leszek, hogy izmos lagtenger nélkül hogyan fog működni ez az FSR 3.1.? Szerintem marketing bullshit ez az egész, s ezt majd a valóság multiplayerben alátámasztja. Vagy valakit érdekel a single player is egyáltalán? Annak biztos jó lesz.
-
nutella1
őstag
Az új Ghost Ship skin nagyon jó hangulatú pálya lett a gyors daráláshoz. Jobb, mint az előző, rajzos hulladék.
-
nutella1
őstag
Azt valaki tudja, hogy az XP-k most átvihetők lesznek, vagy el kell lövöldözni őket?
-
nutella1
őstag
-
nutella1
őstag
válasz
kill_switch #485 üzenetére
Ne kérdezd, csak a kampányt én sem értem.
De mióta létezik COD, csak amiatt veszi. Ő ebből nem csinál pénzkérdést.
-
nutella1
őstag
válasz
kill_switch #478 üzenetére
De van, egyik ismerősöm csak a kampány végett veszi meg minden évben. Hihetetlen, tudom. Én, ha nincs korai hozzáférés, rá sem nézek a kampányra, tavaly is hiba volt.
-
nutella1
őstag
Mikor van vége a beta-nak, ma, vagy holnap, és hánykor?
-
nutella1
őstag
Kipróbáltam a Sakált, jó. Nagyon jó. Kicsi és közepes távolságokra. Messzire viszont lepkefing. Ha butulni van az embernek kedve, egyértelműen ez. Viszont az AK azért, így kimaxolva nekem jobban fekszik. Inkább kedvelem. Ezt a Jackal-t meghagyom a Shipment féle pályákra.
-
nutella1
őstag
válasz
Szellem. #433 üzenetére
Mindent ugyanarra a játékmotorra húznak rá. A DLC dlc-jének a dlc-je. Ez a hosszútávú terv. Annak valóban van marketing oka, hogy lásd magad előtt a többi részt is, hátha vásárolsz. De ez inkább csak szimpla lustaság, amit művelnek. Milyen nehéz volna egy külön indító ikont létrehozni, nem?
-
nutella1
őstag
AK, mint mindig, most is nagyon jó.
-
nutella1
őstag
-
nutella1
őstag
A Beta legnagyobb hiányossága egyébként: maga a hangok, és az effektek. Valami blőd módon összedobáltak. Néhol, mintha a toalet-ből szólna, máskor az udvar legtávolabbi zugából, vagy a körútról, akár a szomszédból hangzana ide. Olyannyira amatőr munka, hogy a 4 évnyi "fejlesztést", nyilvánvalóan lelikvidálhatnánk 4 napra, de akár órára. Nem értem, hogy egy ekkora cégnél, miért nincs valakinek egy mono, vagy stereo hangfalnál komolyabb hangrendszere? Én biztos nem járatnám így le magam. Persze tudják, hogy a hamburgerzabálók döntő java nem foglalkozik ilyenekkel, csak "lőhessen", de azért, na.
-
nutella1
őstag
válasz
kill_switch #308 üzenetére
Ez így igaz
-
nutella1
őstag
válasz
kill_switch #306 üzenetére
A vásárlás ténye nem cáfolja, hogy attól még a játék jobb, hogy az MW-re hasonlít, ahogy azt sem, hogy attól még DLC, és még azt sem, hogy a Vault jó deal volt.
-
nutella1
őstag
Ugye? Ez a megúszós taktika pontos kifejezés. Beillesztettek némi Black Ops-ra hajazó zenét és hangeffect-et, és kész, attól a játék maradt ugyanaz. Grafikai szinten. MW3 DLC. De, mondom, nekem ez a "4 év fejlesztés", ami egészen fura. Min kellett volna ezen 4 évet dolgozni? Az anatómiailag (is) helytelen ugrabugrán? Vagy min? Komolyan.
-
nutella1
őstag
Most, így néhány meccsel később a megállapításaim annyiban módosultak, hogy: 1 Ennek a játéknak nulla köze van bármilyen korábbi Black Ops-hoz, eltekintve egynehány korábbi meglévő mintákra hajazó, és azt utánzó játék közbeni, átvezető grafikai, zenei elemtől. 2. Ez ismét egy MW clone, azaz ugyanazon az úton haladnak tovább mint az MW 3-ban láttuk. Mintha, és nem mintha, hanem teljes egészében egy MW3 klón felhozatal az egész játék grafikája. A 4 éves fejlesztés egy ordenáré nagy bebeszélt kamu. 5. A játék, így egy újabb dlc-ként még ugyanúgy élvezhető, és értékesíthető. csak egész egyszerűen kiadhatták volna egy újabb season-ként, szimplán. Persze abban nincs lóvé. Annyira átlátszó és nevetséges.
-
-
nutella1
őstag
Nekem most volt időm kipróbálni, szerintem egyáltalán nem annyira vészes, és egyáltalán nem annyira gáz, mint amire számítottam. Az eddigiek alapján simán, bőven belefér. Én ennél, mondom, sokkal gyengébb eresztésre számítottam. Persze nagyban fogja befolyásolni a későbbiekben az élvezeti értéket itt is, hogy lesz-e HC, és SBMM. Nyilván mindkettő lesz. Nem is kérdés, de mivel évente csak ezt az egyetlenegy játékot veszem meg, életképtelen konkurencia híján, így lexarom.
-
nutella1
őstag
válasz
venom8888 #160 üzenetére
A COD-nak mindig is sokkal gyengébb grafikája volt a BF-nél. Kevesebb rombolhatóság, stb.. A BF-nek maga az EA tett be, személyesen. Egy ordenáré nagy, hatalmas lehetőséget szalasztottak el. Milliárd buktában mérhető. Ezek meg eleveznek a másik balfaxkodásán a lapos vízen, úgy látszik, még évtizedekig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest