- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megkapta az FCC engedélyeit a Galaxy A36
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- MIUI / HyperOS topik
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- iPhone topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovag05
aktív tag
válasz
killer1203 #23827 üzenetére
Pl crashen az A ház melletti kis raklap, ráugrassz 40 méterről, erre semmi bajod és még hangtalan is voltál.
So many demons, so little time...
-
lovag05
aktív tag
válasz
killer1203 #23812 üzenetére
Hja, sok pub skilles... aztán sírnak, mert nem adja nekik steady aim, meg hasonló dolgok nélkül... ehh. xD
-
lovag05
aktív tag
válasz
killer1203 #23810 üzenetére
Ismerős, jókat lehet rajtuk virulni.
Én, csak gepárdoknak hívom őket, mindenért csak sírni tudnak, stb.
-
lovag05
aktív tag
-
Ice!?
őstag
válasz
killer1203 #23686 üzenetére
Az lesz. De azért köszi, hogy válaszoltál.
-
lovag05
aktív tag
válasz
killer1203 #23675 üzenetére
Csinálna, csak nem 1680x1050-ben.
[ Szerkesztve ]
-
lovag05
aktív tag
válasz
killer1203 #23672 üzenetére
Elírtam, sry... xDDDD azthittem másik totyikban kérdezik... - CoD2 -
-
lovag05
aktív tag
válasz
killer1203 #23666 üzenetére
Meg lehet szokni, csak hamar személyeskedésbe fajul el a dolog, onnan meg egyenesen kick / bann a jutalom. xD
-
lovag05
aktív tag
válasz
killer1203 #23664 üzenetére
Én a promodos szerverekről a falra tudtam mászni, egy hányadék, amit a játékkal műveltek benne... ennyire azért nem kellett volna lebutítani, szvsz. - ennyi erővel inkább CoD2 - Ma, - CoD2be - megszámoltam (!) hatszor cheatereztek le, ezután pedig a szokásos flame ment ezerrel, pedig válaszként csak egy "xD"-t írtam.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
killer1203 #23662 üzenetére
A fiam keresett és talált jónéhány magyar szerót, ami bejön neki. A szóban forgó szerver tegnap óta meg már nem is megy. Nem én voltam ! Reméljük így marad és akkor happyend.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
okoska.
csendes tag
válasz
killer1203 #21230 üzenetére
Nem tudok, nem vagyok benne nagyon a dolgokban, nem warozok, nem is cb-zek, csak annyit tudok, hogy a promodlive a legújabb.
'i'm working on a dream...'
-
okoska.
csendes tag
válasz
killer1203 #21228 üzenetére
Igen, az a legújabb. De szerintem mindenki jobban örülne egy promod4final-nek. Szerintem az a legjobban sikerült eddig. Attól függ pub-, vagy warszerverre rakod a modot?
'i'm working on a dream...'
-
Sirandrish
legenda
válasz
killer1203 #21224 üzenetére
Majdnem
Mikor waroztál utoljára? a PAM óta már kijött vagy 20mod
Promodot kell használni..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest