- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
-
szabozeee
aktív tag
Azt a fél órát kibírja egyedül is, addig legalább nyugodtan beszélhet, senki nem szól közbe..
Amúgy ha csak 1 ember marad a másik csapatba akkor lehetnek 1 szobába is.. Meg ha csak 5-6 ember van ts-en akkor is csak 1 szobában vannak. Akkor érdekes ha pl. 12-en vannak ts-en, na akkor már külön kell menni.. -
athomi
veterán
Végre vki aki tudja mi a cfg.
Amúgy sztem az sem tartozik a fair play dolgok közé, hogy növeljük a látószöget, lecsupaszítjuk a fát, stb. Persze láttam egy-két tag használja is.
Nem azt mondom hogy csalás, mert nem az, ettől még nem fogja jobban bírni a lövéseket és nem adja be neki ha mellélő, de számomra akkor sem fair play.
Ja a másik hülyeség amit hallani szoktam: mellélő 1 méterrel és beadja, mert olyan a cfg-je. -
PyroS
senior tag
-
Sirandrish
legenda
-
ent
őstag
Szasztok skacok
.
Tegnap este szívtam mint torkosborz. Vmiért új alaplap nem akarja a jót. CPUnak nem ad elég cacajót. Ma megpróbálok beállítani 1-2 dolgot és este 90% hogy vagyok.
Faja kis konfig lenne, de eladó sora került. Tudjátok: első benyomás.
Berendeltem egy Maximus Formula-t... Viszont a vga ultra halk, nagyon állat és nagyon kellemes csaláódás egy gts-től.
Na majd jelentkezem, páztok. -
athomi
veterán
Megmondom az őszintét nem tudom. Ti gondolom nem akartok soha CB-zni, én meg fiatal vagyok és látok rá vmi esélyt hogy szeretnék CB-n regelni. Már cod2-ben is akartam 2v2-őn indulni, csak klántársam eljött Cod4-be. Pedig vele komolyabb külföldi CB-s csapatok ellen is nyertünk.
Mindegy, egyelőre ezen felesleges rágódni, messze van és lehet nem is lesz belőle semmi. -
Balinov
titán
melóhelyről kurva nehéz ilyen bonyolult dolgokat fejből sorolni ám! nézd meg,ami a default sörétes,ha default class-okat nézed,na azzal játszottam.EGyébként ez lesz az,mer' 4-es tára van,a másiknak meg 6 v 8,nem is tom már. Finom fegyver,csak 3-4 embernyi távolságból már van akkora szórása,hogy egy lufit se lőne ki.
-
Balinov
titán
ez az aminek ilyen kis zöld bizgentyűs célkeresztje van,4-es tára van és sima,default Assault Class-ba adja.ha jól emléxem. TEgnap bevágtam igy a tömboló nátha 4-ik napján 1dl Szilvapálinka v. 2.0-t (57%),jobban is lettem tőle,kipp-kopp és még a játék sem ment rosszul.Mondjuk sabotage-ba nem lett volna rossz,ha cover my ass lett volna a csapattársaktól,mert Crash-on 2x csíptek el az plant utolsó 1-2 másodpercébe.1szer az emeletes ház felőll ,egyszer meg a másik oldalán a pályának a spawn pont környékén,ott a kukáknál, a lépcső felől kaptam egy -egy sorozatot..
-
gyiku
nagyúr
vilagos. intel-nvidia fanatik
en amd+ati parti vagyok, atira nemreg tertem csak at, de teljesen elegedett vagyok. sokkal jobb a tvoutja, mint nvidianak, es ez nalam sokat szamit.
kulso vinyo dolgot nem ertettem minek, a belsok joval olcsobbak.szerintem 1 olyan conffal, mint az enyem siman elpruccognel vagy 2 evig, kesobb meg max proc, esetleg +vga csere.
-
PyroS
senior tag
Amit fentebb belinkeltél Mod-okat találtam közte egy jót.
Tactical Night Mod - CoD4:Akiknek tetszett az éjszakai küldetés, a zöld lézerfény, azoknak itt egy újabb érdekes mod a szerverre. Minden map éjszaka játszódik, így bekapcsolható a night vision mód.
Bár én néha a simában sem látom meg az ellenfelet de ezt azért kipróbálnám.
-
Boci_83
őstag
Hát szerintem ultra hiper szuper kezének kell lenni valakinek hogy a 2000-2500 dpi-s optikai egér, és a lézeres között észrevehető különbséget lehessen produkálni.
Sokkal többet számit inkább egy komolyabb egérpad.
Ez a baj velem is, azért vagyok szar mert 170Ft-os egér paddal nyomom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest