- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulffy
őstag
Skacok az a spray ami egy katonát ábrázol az melyik bundleban van?
-
pulffy
őstag
válasz
redingitell #15904 üzenetére
”bográcsállvány”ez jó
-
pulffy
őstag
Warzone Quad Record 121 kill !
Akik játszák a warzonet azoktól kérdezném, 10:20 elnyomnak egy advanced uavot, vagy mit ? Egész térképen láthatóak az enemik de nem úgy mint a sima uavnál hanem mint az advaced auvnál... Ezt hogy?
-
pulffy
őstag
válasz
DrTechnoid #15011 üzenetére
Ha jól tudom pisztolyonként változó hogy milyen perk kell rá.
-
pulffy
őstag
Kaptam képernyőre egy üzenetet mikor végeztünk a warzoneban hogy élveztem e a játékot, elég hamar elhullottunk szóval a nemre nyomtam
viszont most tényleg nagy laggok voltak sokszor...
-
pulffy
őstag
Skacok Reneti akimbo küldi bugos? Nem számolja a killeket...
-
pulffy
őstag
válasz
Evil Snowman #14630 üzenetére
PS4 én is ugyan ez, hol beadja hol nem.
-
pulffy
őstag
Vajon ha a BR Solos-nál bekapcsolom a squad fill-t akkor dob be mellém egy random emberkét?
-
pulffy
őstag
válasz
KaitouP #14196 üzenetére
Hát , szerintem ez úgymond kényes dolog, mert ugye aki nem játszott a season 1el annak most meglehet a Mara op. és ugye ez az operátor ez csak a season 1ben volt elérhető only BPvel, és azért azokkal játékosokkal egy kicsit kicseszés. Számomra ez egy kicsit furcsa mert más gamekben a BP jutalmak azok csak akkori kifarmolhatók jutalmak szoknak lenni.
-
pulffy
őstag
PC-n csalók ide vagy oda, mi mostanság crossplayben nyomjuk. Két hétig nem nyertünk semmit, már eléggé frusztráltak voltunk . Aztán húsvétkor mondom ki kéne próbálni crossplayben, és egy hét alatt nyertünk is hatot. Persze csalókkal mi is belefutottunk, de nem sokszor. Warzone játékmód ről beszélek.
-
pulffy
őstag
válasz
laragirl83 #13350 üzenetére
Grat, az solo amúgy?
-
pulffy
őstag
válasz
- = Zk = - #13280 üzenetére
Lucky Based Matchmaking
Apropó lucky... Ma meglett az első solo winem, 10 kill no death
volt boldottá
-
pulffy
őstag
válasz
- = Zk = - #13269 üzenetére
Nem, Warzonban LBMM van...
-
pulffy
őstag
Skacok, mi az a "Drum Magazine attachment" ?!
-
pulffy
őstag
Ma végre megkaptam a free 10 tiert, de nem a storeban hanem a BP fül alatt volt, nem tudom hogy mióta lehetett ott, lényeg hogy megvan
-
pulffy
őstag
válasz
lowzor #12898 üzenetére
Én nem tapsztalok túlzottan sok rpg-t. Pont annyi van mint pl shotis vagy marskmanos, vagy még kevesebb is. Éngem például nem zavarnak túlzottan a hogy gyász fegyverekkel rohangásznak, sokkal jobban zavar a magas ping...
Amúgy pontossan lőnni messzire rpgvel úgy kell hogy előtte becélzol primarival, áttváltasz rpgre közben persze nem mozdulsz,aim és tűz
-
pulffy
őstag
Most jött egy free bundle, Standard Issue 2 de az a free 10 tier még sehol...
-
pulffy
őstag
Ps+ exluzív tartalmat nem találom a storeban, csak az ezelőtti warzonos pack van fent...ötlet?
-
pulffy
őstag
Nem tudom hogy miért esik nehezükre hogy betegyenek duot vagy bent hagyhadták volna a triot is...
Most ezzel a quad-al is csak nehezebb, nagyobb lesz a káosz, még nagyobb szerencse kell... -
pulffy
őstag
PS-n is tölthető az update?
-
pulffy
őstag
Holnap új season és még semmi trailer?...
-
pulffy
őstag
Azt vágja valaki hogy a warzoneba hogy lehetséges personal radar? Mert nagyon sokszor bemondja a tag hogy enemy personar radar in the air...
-
pulffy
őstag
válasz
DrTechnoid #11871 üzenetére
Persze, ott lesz a recordsban. Ahol vannak a killek a winek és ott van a score. Na ott mutassa percre pontossan.
-
pulffy
őstag
Srácok, vissza lehet valahogy állítani a warzoneban normális irányítást ami volt? Most komolyan minek kell hozzányulni amit megszokik az ember? Most mi abban a jó hogy még én váltogassak a tactikal es a granat között...
-
pulffy
őstag
válasz
- = Zk = - #11816 üzenetére
Azert az se mind1 hogy milyen messze van a kör.
-
pulffy
őstag
Talon finishingje egy kicsit durva, nem? Majd valamilyen kutya aktivisták biztos megszóljak
-
pulffy
őstag
Srácok, a mostani patchel milyen újítás jött a warzonehoz?? 8500$ loadout drop azt vágom, és még más?
-
pulffy
őstag
Skacok lesz ma nagy update?
-
pulffy
őstag
válasz
shotika #11263 üzenetére
Ezt most ugye nem írtad komolyan....
Szerintem ott van a nevében hogy Solo mode, ez épp elég szabály.
Annoba fortniteban még az elején voltam olyan "patkány" hogy duóztunk solo módban. Rá másnapra meg is kaptam érte a büntit, 3 napos bant és egy figyelmeztetést hogy ha előfordul akkor tiltás örökre...
Tanultam az esetből, remélem itt is hasonló lépések lesznek. -
pulffy
őstag
Ezt is megértük se shoothause se shipmemt se rust...
-
pulffy
őstag
Update lesz ma?
-
pulffy
őstag
Tegnap mi is hoztunk 1 wint, meg sokszor voltunk a top 3;4;5-ben, nagyon sokan szoknak még élni a vége felé, elfigyeltem hogy 50 enemy is él amikor már elég kicsi a kör.
Nálam is a grau+mp5 a favorit. Graun accuracy range és control felhúzva Cronen Pro optical távolságinak, MP5 az pedig inkább ads+mobility optic nélkül 45 tárral közelharcokra. -
pulffy
őstag
Azért a Warzone győzelemre igazán adhattak volna emblémát vagy calling cardot
-
pulffy
őstag
Járművrk hangefektjét le lehet szedni külön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest