- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Agyamra megy mikor belelövök kettőt, rám néz és szarrá lyukaszt..
-
Nagy.Úr
tag
Nekem mostanában a két véglet váltakozik, az egyik a vagy nagyon jót megyek és úgy adja mintha HC-n lennék, a másik véglet amikor iszonyú gyors a TTK, reagálni sem tudok, rám néznek és azonnal haltam szinte bármilyen fegyvertől, ugyanakkor nekem semmivel se adja. Általában meccsenként váltakozik ez, nem tudom, hogy valami connection probléma, semmi baj nincs egyébként a netemmel, OPEN NAT, minden beállítva ahogy ajánlják. Egyébként élvezem a játékot, főleg az objektív alapú módokat, de ez a jelenség kicsit elvette a kedvemet.
-
Pro!Petya
addikt
A szintlépés amúgy mikortól kezd be lassulni?
(#5755) oriic
Rápróbáltam arra Holger -re egész baráti , ezerszer jobban fekszik mint a Ram7.
Még csak 27-es szintű szval kell szoknom mert hip-re nem adja meg komótosan is veszi fel így rush-hoz / flank-hez visszább kell venni a tempóbol
most teszek egy próbat a 30-as tárral úgy hogy adja majd...Én már ilyen statoknak is örülök , olyan halálok tekintetében amik már már mesébe illőek!
Pl egy két sniper állandóan képes mozgásból célirányváltással fejre húzni vagy egyhitelni.
Egyszerűen mintha képtelenek lennének hibázni pl túlhúzni vagy netalán tán mellém vagy elém lőni stb stb Ugyanez vonatkozik a pisztolyosokra meg a késesekre.
Főleg ha ilyen 10-15-ös KD-val szállnak ki na mindegy. -
Acheron
őstag
válasz regener #5792 üzenetére
Jujj, ez nagyon galád... Gratula, villogtasd, hadd lássák, hogy ilyen is van
(#5789) Segal: Biztosan sokan vannak, akik 10 kill alatt nem hoznak meccset, de ez nagyban függ a stílustól is. Nekem pl sem a rush, sem a camp nem jön be, előbbi esetben lelőnek a kemperek, utóbbi esetben pillanatok alatt megtalálnak a rush -olók Én valahol a kettő között tolom, több - kevesebb sikerrel, néha több tíz killel, néha 1 - 2 -vel beérve
A tegnap tárgyalt játékos párosító metódus pedig tud vicces dolgokat produkálni, egyik nap 20 - 30 kill -t (10 - 15 + K/D -vel) hoz az ember meccsenként, másnap pedig fogcsikorgatva is ugyanezt - csak fordítva. Én pl sosem leszek pro játékos, de néha olyan ellenfelek közé dob a rendszer, hogy örülök, ha 2 - 3 killt össze tudok kaparni 10 - 15 halál ellenében. Máskor meg robog a szekér, és minden ellőtt skuló talál, ömlenek a killstreak -ek, az ellenfél meg írogat, hogy "...how?" (nos, mondjuk abban az egy esetben én is csak lestem, oltári mák volt )
(#5803) ProEvoFan: Jah, de csak a nézésével!44! Még lőnie sem kell!
Ezért nem játszok már normál játékot, csak HC -t
(#5805) Nagy.Úr:: Ezek szerint ez messze nem egyedi probléma[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz Csokishurka #5808 üzenetére
Az a baj, hogy még mindig élnek, pénz lehúzós bagázs ....
-
HRC95
tag
Helló mindenki!
Másnál is előfordul olyan probléma mint ha nem érzékelne az egér (tökéletesen működik az egerem), illetve a menü egy csomószor laggol, hol ott fixen áll az fps-em. Full grafon 2k-ba játszok 100+ fps mellett tehát nem hiszem, hogy a gép lenne a gyenge pont.MSI Z270 | i5 7600K | G.Skill Ripjaws 16GB | Rog Strix GTX 1080 TI
-
Segal
veterán
válasz Acheron #5809 üzenetére
Én a rush-t szeretem. Pont ezért szoktam leginkább shoot house-on játszani mert ugyan ott is vannak kemperek de többnyire a többiek is rohangálnak és megy a darálás. Pont ettől kaptam agyf*szt amikor crash volt 24/7-ben és na ott nem tudtál egy kanyart bevenni (nem rohanva csak sétálva) hogy valami ablakkemper ne öljön meg... Na ott nekem is 10 alatt maradt a killem, leszámítva ha én is beálltam kemperkedni, de az meg dögunalmas volt. Persze ettől függetlenül meghagyhatták volna az opciót a többieknek.
Én arra is gondoltam hogy azért van hogy egyik meccsen jól megy a másikon meg szitává lőnek minket mert valamikor randomok vannak az enemyben de tutira sokszor ha nem is teljes csapat de mindenképp többen akik összeálltak együtt játszani multit. Ez már kivehető a mozgásukból is. Az egydül játszó játékos csak elindul valamerre, nagyon max egy másik játékossal kezd el elindulni vadászni de sokszor látni olyat hogy tökéletes formációba állnak fel védeni egy pontot és ha valami esemény van azonnal reagál a csapat. Az még oké hogy 1-1 játékos esetleg jól méri fel a helyzetet de amikor az egész csapat akkor már sokkal valószínűbb hogy akit lelőttek az adja le mikrofonon az infót a többieknek."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Acheron
őstag
Ebben van valami, néha nekem is fura, amikor ugyanabban az épületben egyszerre lép ki egy fazon az ablakba az emeleten, és ugyanabban az ütemben a földszinti ajtóban is. Esélyed sincs mindkettőt kiszedni Vagy ugyanez Dom -ben: bettámadod a zászlót, de két sarokból egyszerre soroznak meg - esélytelen.
Btw Domination: tegnap a "foglalj húsz zászlót" challenge -et vettem elő, és sürgetettségérzéssel eltelve próbáltam foglalni. Hááát, ne mondjam, milyen KD arány lett a vége. Egy foglalás kb 4 - 5 kill - mivel masszívan rá vannak kempelve emberkék a zászlóra, mindenféle zegzugban, ahonnan rálátni. Tegnap szó volt róla, hogy miért játszanak pl Dom alatt TDM -et az emberkék - hát jó részt ezért
(#5814) propetya85: Szerintem ez később normalizálódni fog, most még a legtöbben ezekre mennek, később már csak az újak. Akinek megvannak a feladatok, már csak játszani fog - remélem.[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz Pro!Petya #5814 üzenetére
A shootot szerintem kár piszkálni.El kell fogadni,hogy az egy ilyen map,és gőzt kiengedni meg fejleszteni járnak oda.Én is baromkodok,meg próbálgatom,ami élesben nem az igazi/új,és fel kell húzni rendes kiegekig.Vagy mint pl.ma,hogy szarrászopattak a cégnél,holnap is szekszuális nap,és jól esett letolni a 75 mounted killt MP5-tel,meg rakétázni orrba-szájba Mi lesz,ha lesz shipment... Igazából ez a map csak jókat torzít a népeken statügyileg,eredményileg,mert piszokul nem valós lesz az ember.Aztán meg ha kimerészkedik a többi mapra,pisloghat,hogy beverik a kicsik köpőcsővel is.Én is csak befejezgetem ott,amit már unok,mert normálokon pl.a mounted kill elég nyűgös.Vagy pl.ma a dühöm eresztettem ki emellé,nem lett volna jó "felelősségteljesen" tolni.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
redhunter
senior tag
válasz Dave567 #5794 üzenetére
Crossplay ki van kapcsolva csak ps -játékosokkal játszom,ott tudomásom szerint a pc-n levő csalások ki vannak zárva.Mivel hackelt ps-nél ugrik mindennemü online felület.Az tudom hogy van cronusmaxos megoldás ,azzal biztos ügyeskednek páran.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
Segal
veterán
Magyarul nem csak a tier szint vehető meg hanem az operátor is... Vajon a rank szint vásárlási lehetőség mikor jön Vagy a gold/platina/damascus skin vásárlási lehetőség...
Én szeretem ha valamiért meg kell dolgozni, mert vásárlásos tartalma bárkinek lehet de ami egy adott feladat teljesítéséért szerezhető az szerintem maradjon meg az.
Persze biztos sokan nyavajogtak volna hogy megvették a skint és nem tudják használni. Meg ugye ha valaki elmondja a haverjának hogy így is tudta aktiválni akkor esetleg a haver is megveszi. Gondolom Golemről van szó mert neki jött most ki a skinpackja. Egész véletlenül egy challenge feladat is pont hozzá tartozik"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz laragirl83 #5819 üzenetére
Felmatricázva nekem is majdnem így van de majd átvariálom
Sajna az enyém még csak huszon valahányas de nekem a nagyobb tár tutira benne lesz a setupba mert nagyon keveslem a kicsitpulffy: Na őt még valahol meg is értem, mert ezért az operátorért azért keményen melózni kell.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
laja80
tag
válasz Csokishurka #5791 üzenetére
feladatkezelöbe adod hozzá vagy hogy inditod rendszergazdaként?
Bárminek ellen tudok állni, csak a kísértésnek nem.:)
-
newmoonlight
senior tag
Én is szinte kizárólag a Shoot House-t tolom. (Mivel a legkevésbé camperes pálya.) Rush orrba-szájba. (Leginkább az MP5-tel.) (PS4-en)
A gondom viszont az, hogy futásból (nem a "feltartott fegyveres" sprintből, hanem a sima szaladgálásból) baromi lassan vált át célzásba. (Nyögvenyelősen jön össze egy 1-es KDR.) Van erre valami gyógymód?
(MW2-ben ugyanezzel a stílussal 1,52 volt a KDR-em.)
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
mcwolf79
veterán
válasz Dave567 #5810 üzenetére
A., Venni kell egy konzolt, ott nincs gond.
B., Nem kell megvenni. Tavaly is szopás volt PC-n , várható volt hogy idén sem lesz másképp. Viszont aki ezután is megveszi, az ne sìrjon, mert várható volt, hogy PC-n szopás lesz megint a COD. Mindig megy a sírás, de akik évek óta sírnak, hogy szar a COD azok ugyanúgy megveszik minden évben az új részt. Persze tudom, hogy az ember mindig reménykedik, hogy majd idén biztos jó lesz, de sajna nem ez a tendencia. PC sokadlagos piac , mert az eladások a konzolosok töredèke, és sajna xarnak a normális port-ra.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Nagy.Úr
tag
válasz newmoonlight #5823 üzenetére
Sajnos csak úgy tudod növelni, hogy minden optikát, olyan tartozékot leveszel ami csökkenti az ADS idejét, vagy rajtahagyod, de akkor minden mást olyat teszel rá, azt talán még nem érzed meg annyira, én most ezekkel kísérletezek, mert sok fegyvernek nagyon rossz az iron sightja, és egyszerűen muszáj rá valamilyen optika.
Másik hasznos, az olyan tartozék ami a " sprint to fire " speedet csökkenti, azzal értem el szembetűnő változást az utóbbi időben, igaz ezt azt hiszem kevés fegyver tudja.
Nekem is nagyon hiányzik a gyors ADS, és nagyon szokatlan még így rengeteg óra után is. MW2-ben ott volt ugye a sleight of hand pro, lightweight pro amik segítettek ezeken, itt viszont csak tartozékkal tudod ezeket nagyjából megoldani -
laragirl83
őstag
válasz newmoonlight #5823 üzenetére
ADS, Hip fire acc, illetve sprint to fire speed.
Ja most nézem, már megelőztek
[ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Nagy.Úr
tag
válasz laragirl83 #5826 üzenetére
Hip fire-el csak az a baj, hogy SMG-knek van csak olyan hipfire-jük, amiért megérheti rájuk olyat tenni, esetleg még a Shotiknak. AR-nél is van talán 1-2 aminek tűrhető a hipfire-je, és fel lehet még jobban javítani lézerrel, a többit meg úgyis mid- long range-re használják, szerintem arra felesleges, bár van olyan ami + ADS-t is ad bónuszban az megérheti esetleg.
-
newmoonlight
senior tag
válasz Nagy.Úr #5827 üzenetére
(Mindhármótoknak:) MP5 tartozékokra esetleg konkrét javaslat, amely a legjobb gyorstüzelés-időt eredményezi? (Az iron sight-ot mellőzném, ha lehet.)
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
RaZroX
addikt
Sziasztok!
Lehet tudni, hogy a "hagyományos" Gunfight mikor tér vissza ?
This is the way
-
dombi81
senior tag
Csak azt nem értem, ez a Shoothouse 24/7 egyedül, önmagában annyira kevés. Miért nem lehet egyéb eltalált map-okat betenni 24/7-ben? Ez akkora hibája az összes eddigi COD-nak.
-
laragirl83
őstag
válasz newmoonlight #5828 üzenetére
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
ProEvoFan
nagyúr
Megvettem a b.passt...elég sokáig tartottam magamat... de nem bírtam ki.
-
Nagy.Úr
tag
válasz newmoonlight #5828 üzenetére
-
matyifej
tag
Sziasztok. PC és Ps crossplay esetén mi a legjobb módja a beszélgetésnek? In game voice chat?
-
newmoonlight
senior tag
Thx mindenkinek!
-
matyifej
tag
válasz laragirl83 #5836 üzenetére
Psre nincs discord, és akkor nem hallom a gamet ha azt használom beszélgetésre.
-
GAbre
veterán
Másnál megy a blizzard app normálisan,csak nálam indul el,és lerakja,és nem tudom előhozni,játékot indítani?
Illetve,ha kilépek és belépek akkor ez a hiba:BLZBNTBGS80000011Köszi,akkor várok,nem szórakozok,reinstallal stb.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Laby
őstag
Ugyan ez van nálunk is, gondolom dolgoznak már rajta...
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
matyifej
tag
válasz Eugene Roe #5840 üzenetére
Mi is próbálkoztunk. Engem mint psest hall a társam, viszont én őt nem ingamebe. Nemtudom mi a gond..
-
L_ajos
őstag
Akkor nem csak én nem tudok belépni pc-n
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
laragirl83
őstag
battle.net-re launcher loginol, csak mikor ingame connecting to online services jön, ott gondolkozik 15mpet majd dc, quit to desktop
-
L_ajos
őstag
válasz laragirl83 #5847 üzenetére
Igen, nekem is ezt csinálja. Bár annyira nem baj, mert úgy is megyek dolgozni Majd holnap
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
redingitell
senior tag
válasz laragirl83 #5847 üzenetére
Szintén, természetesen amikor időm van egy kicsit játszani.....
-
bandi0000
nagyúr
Na sràcok így előjáróban, boxon, lehet azt àllítani, hogy egyforma legyen a fegyvereknél a fordulàsi sebesség vagy ez ilyen? Nyilvàn realisztikusabb ha a nehezebb, nagyobb fegyóval lassan fordul de azért néha zavaró
És amúgy akkor 1 szerón vannak az egeresek kontisok, vagy szét vannak vàlasztva?
Am fasza kis cucc, nêha jó egy kis vàltozatossàg BF utàn :D
Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJSZERŰ! HP EliteDesk 800 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / 256GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- PlayStation 5 (PS5) Slim 30th Anniversary Limited Edition
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- HASZNÁLT GYÁRI APPLE WATCH ULTRA 49MM ÓCEÁN SZÍJ KÉK
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest