- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz craftsman01 #6697 üzenetére
Mert sajnos arra van kihegyezve a játék. Killek után kapod a pontot.
Mekkora poén lenne ha pl dominationban/hqban a foglalás 5x annyit érne, mint egy kill.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
spyamsterdam
csendes tag
Sziasztok a quick fix hogyan tudom használni melyik billentyűzet gombot kell meg nyomni?
-
boogie84
veterán
válasz spyamsterdam #6703 üzenetére
Szia,
ki kell választani -> Use Tactical Equipment. Q
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
dombi81
senior tag
válasz BusinessGuy #6706 üzenetére
Talán majd egyszer annak is eljön az ideje.
-
KaitouP
nagyúr
válasz spyamsterdam #6703 üzenetére
A Quick Fix -t sehogy, az egy Tier 1 Perk. Úgy működik, hogy sebződés esetén ha ölsz, úgy 3 másodperccel csökken a regenerációhoz szükséges idő, illetve feladat teljesítése esetén a regeneráció sebessége duplázódik. Ez - akárcsak a többi - passzív effekt, nem tudod gombnyomásra indítani.
Amire valószínűleg te gondoltál, az a Stim a taktikai eszközök között, melynek használatát boogie84 tudatta veled.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
pulffy
őstag
Skacok, segítség kellene. Egy pár perket nem vágok.
1. Frangible-Wounding
2. Frangible-Disabling
3. ReconWhy? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Segal
veterán
válasz #91166208 #6709 üzenetére
Passz
Fogalmam sincs. Nekem már ki is vannak maxolva"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
laragirl83
őstag
1 - ha kened ellent de csak meglövöd és nem hal meg, akkor a regenerálódási ideje növekszik
2 - szintén, csak a movementje lassul
3 - a name plate-eket messzebről teszi láthatóvá (friendly/enemy)gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
craftsman01
senior tag
Aki érez rá motivitást az leírhatná a perkeket mi mit csinál.Nem angolul tudóknak jól jönne.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Segal
veterán
válasz Corpuscle #6715 üzenetére
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Segal
veterán
válasz dombi81 #6726 üzenetére
Pedig az a tuti hamarabb ölsz meg halsz míg ezt a mondatot elolvasod
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
dombi81
senior tag
-
pulffy
őstag
válasz ProEvoFan #6724 üzenetére
Köszi Mondjuk mással nem is játszom.
(#6725) oriic : jó az 1.0 kd, nekem 0.85, de 0.65 tornázom fel magam, én is a rusholos tupus vagyok, mentségemre szóljon hogy ez az első cod, és konzolon pvp eddig csak a d1, d2 volt. Mondjuk ég és föld a külömbség.
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
KaitouP
nagyúr
oriic elküldte a fordítást, nemsokára felviszem az összefoglalóba! Ezúton is mindenki nevében újabb köszönet!
Továbbá szeretném megragadni az alkalmat, hogy sikerekben, örömben, jó szerencsében gazdag új évet kívánjak nektek, a Call of Duty tekintetében pedig sok, pozitív K/D arányban gazdag meccset!
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
Az év utolsó napján történt playlist update-ről szóló note tartalma: [link]
-
etrop01
tag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi abban ami engem nagyon idegesít. HC-ben szoktam szinte csak játszani és ott van TK, most abba nem mennék bele hány féleképpen lehet lelőni, nem szándékosan a csapattársad de az milyen, hogy ha ez megtörténik utána a "sértett" bosszútól szomjazva azonnal agyonlő van hogy másik csapatárs is.
Az lehet, hogy vannak ilyenek akik szándékosan csinálnak ilyeneket azért ez az agresszív fellépés vagy csak szimplán ilyennek az emberek?
Szerintetek?Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
pulffy
őstag
válasz etrop01 #6737 üzenetére
Hát az van úgy hogy nekem is az agyamra megy hogy sokadjára lelő az illető csapatárs úgy hogy befordulok a sarkon, és volt már úgy hogy visszakapta tőlem, direkt mert már ideges voltam, hogy azért egy kicsit kapcsoljom már. De jártam már úgy hogy shoothouson gyűjtöm a longshotot és a csávó kilő mert ő is a longshotot gyűjti.
[ Szerkesztve ]
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Segal
veterán
Akkor is megadja a longshotot ha csapattársat ölsz?
-
BandiHUN
veterán
válasz etrop01 #6737 üzenetére
Nekem van erre negatív rekordom,kezdésből eldobott semtex a HQ-ra,és 4 csapattárs kampec kezdésnek Még a dédunokáim is szóba kerülhettek kábé...nomeg 40+4mp spawnbünti,mert még a suicide-re is kaptam 4 másodpercet...
Na jó,azért aztán összejött vmi második hely akkoris.Csak irtó nehéz mostanában shipment DOM vagy HQ-ra kerülni,ma egész nap csak shoothouse HQ és DOM jött össze maximum,meg ilyen 170-es szerókra bedobált,már rég táraztam,mire beadott killeket.
TK-ban én azt nem szeretem,mikor lövök,és keresztülfutnak random emberek,vagy amikor balfék fut előttem,feltűnik az ellen,és kénytelen vagyok lelőni,hogy ne haljunk mindketten.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
soo277
őstag
Buék all
BT: wersoo#21211
-
Acheron
őstag
Minden fórum- és játékostársnak kívánok ez úton is boldog, békés új esztendőt, és persze a lehető legtöbb szórakozást és kikapcsolódást a játékokban!
(#6737) etrop01: Van ilyen is, olyan is, meg lehet próbálkozni egy Sorry -val a chat -en, van, aki értékeli. De lesz, aki ezzel együtt is bosszúért fog lihegni, és hátba lő, ha elé kerülsz - beteg lelkek mindig is voltak.
K/D arány: Mióta ráálltam a fegyver / camo unlockra és a feladatokra, drasztikusat esett az arány, a kezdeti 0,97 -ről már 0,9 -ig sikerült letornászni magam - kicsit le kell állni a feladathajhászással, mert most már kezd zavarni (alapból nem ezt kergetem pedig). Cserébe öt arany fegyver van a polcon (ebből 4 AR). -
Segal
veterán
válasz venom8888 #6746 üzenetére
Milyen skin van rajta?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest