Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Black Ops 4 (PC, XO, PS4) topikban! Olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Nagy frissítést kapott a játék, ami egy új Black Market rendszert hozott a játékba: [link]
-
Deck
titán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Engem ez nem érint

-
Deck
titán
Nuketown 24/7!!
-
Deck
titán
Bedob egy meccsbe a játék. Semmire se volt idő.. Eléggé "kikaptunk".
Az enemynél lévő 2 Prestige Master elkezd mikrofonba easy peasy-zni..
Na a következő meccsen az 1-es arány se lett meg nekik és meg sem szólaltak a végén csak végig üvöltöttek mikor meghaltak játék közben meg ment a luck szöveg..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Deck
titán
-
gjung44
tag
válasz
Corpuscle
üzenetére
Kösz! 25 kill a nuke ott? De amugy minden nap azon gondolkodok. Kiprobáltam amikor béta volt és azt vettem észre hogy sokkal megfontoltabban kell játszani. Szerintem az én stilusomnak jobban fekszik ez a prögös játék. Nem szeretek sokáig egyhelyben állni
De ettöl még lehet hogy megveszem még nem döntöttem el. -
BandiHUN
veterán
Énnekem most lett meg az új gépem,igazából mától kezdtem a MW-t,és HC-n nincs annyira kemp egyáltalán...nulla mapismerettel már többször összejön a 3-4 kill/élet,próbálok odafigyelni,itt van ugye gránát és tactical,mint régen,igenis meg lehet oldani a kempertől fosást,a personal radar csak 3 kill+lehet az outrider kis helijéhez hasonló cuccot használni,ami jó dolog.Plusz végre játékmódokat lehet válogatni egyesével,marha jó a HC DOM és HQ
Énnekem tetszik az új is nagyon. 
És semmiféle anomália nincs kezdetektől,se megakadás,se popup,se kilépés,pedig az 1 éves win alá csak beb*sztam az új lapot,procit,ramot,egyed B+,feldobtam a drivereket,start,és vajsima.Még az 1050TI is derekasan helytáll,lehet adni pluszokat a mediumhoz,és 90fps körül tolom,jobban megy,mint a BO4...
Nem tudom,mi lehet azoknak,akiknek gondja van... -
Deck
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ez a játék legalább normálisan elindul, fut és nem kempelnek az emberek..

Hamarosan jön a dupla XP és Only Nuketown megint

-
Maxxy10
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Remélem, hogy lesz nekem hiányzik az új részből..
-
Deck
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
PC-n max..

-
- = Zk = -
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
lesz annak (is) BR módja?!
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
kijött az uj cod, a cod mw 2019, szóval ja player szám lement 0ra emiatt (is)

-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
hát, eléggé... akkor törlöm is le a faszba... toltam vele vagy 25 percet összesen, megjelenés óta
... -
- = Zk = -
félisten
a Blackout mód ennyire kihalt? se solo, se duo se semmi?!

gondoltam visszatérek már x idő után kicsit öcsémmel bohóckodni, de.. alig akar játékba bedobni basszus -
Deck
titán
Gun Game csak offline van?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
barcabome
üzenetére
Csak akkor ha az új részt, a Modern Warfare -t bottal sem piszkálnád. Egyébként jobban megérné az újat, realisztikusabb hadviselést képvisel, és talán elhagyja a színes-szagos kosztümös bohóckodást, és a játékidegen tematikus event-eket végre.
A játékosszám miatt ne aggódj, még egy évig biztosan lesz elegendő játékos.
-
gjung44
tag
nekem is jobban tetszik ez legalábbis 3 nap bétázásbol igy gondolom. nekem teljesen stilust kell váltani majd uj codban viszont ami ott müködik az itt mégjobban. amikor 3 nap béta után visszajöttem ide az elsö meccsen relentless medal 23 kill-el ami egyel több mint eddig bármikor.
-
barcabome
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy megéri megvenni a játékot még így az új rész előtt?
Kérdésem leginkább arra irányulna, hogy PS4-en szerintetek még legalább 1 évig lesz elegendő játékos a klasszikus játékmódokra?

-
gjung44
tag
tudtátok hogy az s6 stingray lövedékeit megsemmisiti a trophy system? és még csak nem is kell hozzá operator modban lennie. nem gondoltam hogy még tud ujat mutatni nekem ez a játék de most jol megszivtam ezzel
-
Pahli
tag
Visszanéztem a gamet, a tag végig ilyeneket csinált. Ez most a játék bugja vagy, nem igazán értem.
-
gjung44
tag
ha már szuperhösös dolgok vannak akkor csinálhattak volna nekem egy deadpool-os outfit-et a spectre-re
-
Pahli
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Nem kenyerem az alázás, de, hogy tegnap milyen köröket nyomtunk az már nekem fájt. Szerintem a fél utcát felkeltettem, a röhögésemmel.
-
BandiHUN
veterán
válasz
KaitouP
üzenetére
Köszönöm!
Szerencsére a játék is megajándékozott
Megérte a tegnap esti 4 óra,remek új magyar "játszótársak",igaz voltak csalók is szépen,de hát dupla XP van...
Egyébként marha nagy szégyen,hogy sokan tolják WH-val,rásegítéssel,és lehet,hogy elviszi a top videót,de ordít a csalás,és még vesztenek is
Mondjuk a Nomad mindig kisegít.Spec gyorsítót használok,szépen le lehet pakolni a csapdákat,szívják is,a kutyával meg sokszor nem tudnak mit kezdeni,bekerülök,elengedem,aztán csak jönnek a kemperkillek.A rusherek meg meggondolják a szaladgálást pár bumm után.3x is össze szokott jönni a kutyuli egy körben.Jó csapatban mondjuk szívesen viszem a supportot is,ha kell...raksivető másodlagos,arany skinnel szépen villámlik a hátamon
Titan+dupla FMJ-vel meg elolvad minden streak,heli,sniper's Nest pukkan,mielőtt valakit kilőne.Ráadásul tűpontos messzire is,funolni azt viszem.Thermalt még nem használtam nagyon mondjuk,nekem sokkal rosszabb,mint a sima reddot.Igaz 32 colos monitoron jobban látni messzire,legjobb tuning volt a játékhoz. -
BandiHUN
veterán
Én azért haladgatok...ma meglett a lvl100,toltunk kollégákkal jó köröket,nyitottam Gunshipet,stb...és ma vagyok 41

-
Deck
titán
Nem is írta senki, hogy dupla XP van és van Only Nuketown. Tegnap jól meglepődtem

-
gjung44
tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
igen én pc-n tolom. jo ez nálam sem tul gyakori de sajnos néha ez is elöfordul. mondjuk ez nem volt olyan reménytelen meccs hogy feladják a többiek még akkor sem ha folyamatosan jöttek a légicsapások. tudom hogy szar olyankor játszani de ha van remény a gyözelemre akkor nem szabad elmenekülni. a vicces az hogy ilyenkor azok menekülnek el akik miatt folyamatosan jönnek a légitámadások. kinyirják 20szor aztán meghallja hogy enemy threser és elegük lesz az egészböl. lehet jobb lett volna ha egyedül kezdem el

-
Deck
titán
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Énis ps-en játszom.
-
Mr Bond 007
őstag
Ha jól látom ez pc. Nekem ps-en még nem volt ilyen hogy egyedül maradtam volna. Ha vki kilépett, 1-2 kör és pótolva lett. A legtöbb ami volt az 2 vagy 3 fős hátrány volt az is csak 2x mire 55 lettem.
-
gjung44
tag
ilyen esetekre bekészitettem a fehér zászlot a gesztusok közé
van amikor már én sem erölködök csak várom hogy vége legyen de szerintem ki lehet birni azt a pár percet, legalább nem veszik el az xp sem a headshot amit abban a játékban löttem addig -
Deck
titán
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Azt vettem észre nagyon sok a kezdő. Lehet darálni

-
Deck
titán
Hogy én mennyi időt pazaroltam TDM-re.. Mikor ez a Control a best

-
Deck
titán
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Köszi az infót

-
Deck
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Vicc. Másik csapat is csinálja nem? Minek kell minden évben "új" COD? Teljesen felesleges.
-
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
Ma indul PS4-en az Operation Dark Divine szuperhősös event, ami mellett a legutolsó Zombie mód pályát, a "Tag der Toten"-t is megkapják a játékosok, melynek gameplay előzetese itt tekinthető meg: [link]
-
KaitouP
nagyúr
Tag der Toten trailer: [link]
-
KaitouP
nagyúr
Flooded Jungle map-variánssal tölthető a szeptember 17.-i update: [link]
-
-
gjung44
tag
válasz
marilllyo
üzenetére
Most hogy már végigvittem, 100szor jobban játszok mint amikor megvettem a játékot. Rengeteg challange adott plusz xp-t amiket jobb játékkal gyorsabban megcsinálok meg most már vannak napi feladatok amiket mindig megcsinálok és ezek is gyorsitják. Ennyi a játék ha van rutinod 23 nap alatt prestige master

és nem volt dupla xp-s hétvége...
-
gjung44
tag
Kevesebb mint egy hónap alatt újra megvan a prestige master. Jöhetne már az uj COD

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Na majd meglátod a Ground War módot, aztán megkapod a kérdésedre a választ.

-
Deck
titán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ilyen érzésem volt közben, ennyi az egész

-
KaitouP
nagyúr
Természetesen, ugyanolyan elhivatottsággal viszem tovább a topikot, tájékozódok és tájékoztatok, de úgy érzem, így szűk 1 hónappal az MW előtt már nem indítom el a játékot.
Azért így 10-15 óra bétázás után már nem vagyok meggyőződve arról, hogy a Black Ops 4 jobb gunplay-el rendelkezik. Kifejezetten tetszik az MW realizmusa, hogy végre úgy viselkedik egy fegyver ahogy kell, hogy a rush helyett megfontoltan, okosan kell haladni. Azt remélem nagyon, hogy nem fogják elcseszni ilyen bugyutaságokkal az új részt, mint ahogy tették a BO4-el is, véleményem szerint pont az lett utóbbi halála, hogy komolytalanná tettek a játékot.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Legalábbis nagyon úgy tűnik a teaser képről, persze direkt kimondva nem lett, hogy szuperhős témát kapunk.
-
Deck
titán
válasz
KaitouP
üzenetére
Topikba maradsz azért? Mert, te vagy a topikgazda..

Sokkal szórakoztatóbb és jobb a BO4 gunplaye. Nekem a MW semennyire se adja mert az új rész szinte R6S + Battlefield keverék. Ilyen érzésem volt. Persze megértem ha valakinek az jön be jobban, az se probléma.Szerk: végre nem zombis téma. Nagyon örülök neki

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Később lefordítom a lényeget angolul nem tudóknak.

Énnekem tetszik az új is nagyon.
...