Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
autosportos
csendes tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Bezony', szinte a legjobb hely a még létező alig 20 szerver közül. Emlékeztek még amúgy a régi Hungarian Fragfest Area nevű TDM szerverre, a Peli szerverre, na és a GameLand Győrre? Emlékszem, úgy 2005-2006 táján létezett az utóbbi szerver (GameLand) és azon játszottam legelőször a nem gyári mapokkal, pl. Arnhem, Nuenen, D-Day+7, MOH The Bridge, MOH Stalingrad, Stanjel, Kelly's Heroes, Remagen, Omaha Beach, Arromanches! Ezek mind remek mapok szerintem, és amelyiken lehetne játszani HQ-t, azt szívesen viszont látnám a ch!m szerveren is ilyen gógyi Pestilence mapok helyett.
A HFA-n rengeteget játszottam még anno, igaz volt egy számomra elég komoly hibája a szervernek: az eredeti mapokon kívül nem tudtunk máshol játszani, egyetlen "külsős" mapot raktak be, mégpedig a Panzermine-t.
WerWolfra jártam még néhányszor, de az SD játéktípust elég hamar meguntam az első másodpercekben történő sorozatos randomnade-ek miatt, utána meg ugye 3-4 percet malmozik az ember.
Amúgy Skac vagyok a ch!m-en, ezen a nicken megtaláltok ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest