Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
Pedig a valóságban a géppuska és a mesterlövész puska elengedhetetlen kalléke volt a harcnak.M-puska nélkül az oroszok nem tudták volna tartani Sztálingrádot.Szerintem meg bátrabb az aki sniperrel és gpu-val játszik,mert ha észreveszik 1-2 leszedik,mivel közelharcban kevés esélye van. De láttam,hogy az URH-n szoktatok játszani.Én is játszottam ott párszor,és ott nem divat a taktikázás,csak ami a nevében is bennevan.
-
LJoE
senior tag
rühellem a géppuskásokat meg a sznipákat
őket szedem le először
egyébként én többnyire a nagy surmó, hátulról megkerülős tussal nyakonverős taktikát szeretem
(bár inkább lövök, az biztosabb, ugyanis annyira hülye vagyok, hogy még rendesen fejbeverni se tudok senkit)
nehéz taktikázni publicon, ahol nem összeszokott csapatok dolgoznak -
LK
addikt
Köszi,ez nagyon jó hír. 1hónap játék 1Gb letöltés,ez semmi! Ha túl sokszor szedsz le,akkor átállok
Taktika meg ilyenek nálatok játszik? Mert egyértelműen azok szoktak nyerni. Pl. láttam olyat (szeretem az álványos gpu-t használni) hogy Stanjelnél a főútra beállt egy géppuskás,bedobtak középre 2 füstbombát,aki átjött a füstön annak
és addig a többiek védték a hátát.Ez nekem tetszett.Szóval szoktatok taktikázni v. csak csordaszellem? -
LJoE
senior tag
igen úgy néz ki, hogy 14 mega körü volt 40 perc, tehát akkor 1 óra, az 20-22 mega körül van
leszedlek én ne félj
és 2x küldtem el, mert rohadt lassú volt a ph! tegnap este, én meg türelmetlen
azért még majd megnézem párszor
tegnap uo-ztunk is blackdoggal, akkor elfelejtettem checkolni
[Szerkesztve] -
LK
addikt
Mi az hogy 2x ? Azt jelenti,hogy 14x2 azaz 28Mbyte adatáramlás van? Akkor 100Mbyte 3óra call of dutyzás? És ez 100%? Mert akkor köszi.Örök hála. Cserébe leszedhetsz majd párszor,ha már lesz jó netem

Most hogy jobban megnézem,lehet hogy mást akar jelenteni a 2x?
[Szerkesztve] -
Folze
aktív tag
H! 4ll
Próbálta már valaki a HEAT OF BATTLE modot?
Ezen a szerveren szoktam jáccani, ASE-ben fellelhető:
^4-|^1Scots Guards^4|-^3|^7www.sg-clan-uk.net^3|^1HoB^7 - Cap Points Only|56ms|217.146.91.206:26980
Nekem nagyon bejött! Jobban teccik, mint az SD!
[Szerkesztve] -
LK
addikt
up! a 375-378-380-as hozzászólásaimra. LJOE! 380-ast nézd meg,mert szerkesztettem.Killermant már szedtem le! Habár az a gyanúm,hogy ő többször engem.Egyébként Kriminalkarika névem nyomulok,bár mostanába n már nagyon szar a pingem.
-
LK
addikt
Csak készülök az olcsóbb,de korlátos netre.Mivel most elég szar a netem,lehet,hogy váltani akarok majd.Jelenleg elzavarnak a szerverről,mert a többiek is elkezdenek laggolni miattam.Úgyhogy stabilabb net után fogok nézni.Lehet,hogy a korlátos net lesz az.Heti 8 óra játékkal kb. 32óra/hó tehát a te infóddal számolva 3.2 tehát kb. 5Gb korlátos netet kell választani,ha böngészni is akarok néha.
Visszatérve a régebbi válaszokra,én is játszanék már végre veletek,de a kibaszott netem pingje 400-999 közütt nappal,00-03 óra között 60-300 és azt hiszem,hogy leszedlek lövök bárkire mint állat,aztán megfordul és kicsinál,és én meg rohadt mérges vagyok.Ha jó a ping,átlagos társaságot figyelembe véve a kedven pályákon jó az eredményem:1-3 nem kedvenceken utolsó 3.(ez 2-3 pálya).Ja és inkább UO-zni szoktam.
[Szerkesztve] -
Sorry ide írom, de nem találtam ezzel kapcsolatban semmit...
Ha valaki ismeri a fekete macska(pikk dáma) gamet, és netán tud az alap win-es nél jobb verziót(amit lehet online-ban is játszani), az plizzz írja le nekem ide, honnan tudnám letölteni(beszerezni).
Thx!
[Szerkesztve] -
LK
addikt
Sziasztok egy kérdésem lenne.1 óra codozás kb. mennyi adatforgalommal jár? Nem tudja valaki véletlen? Többen is válaszolhatnának,hogy kiderüljön mennyi az átlag.
-
lati
csendes tag
nem csinál semmit !!!megnyomom és nem megy tovább
nem is akad ki csak nem indul el!! -
MarKoo
addikt
válasz
duracell89
üzenetére
Köszönöm ez jól esett.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LJoE
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
hehe
höhö
na lehet rettegni 
Bővebben: link -
bLaCkDoGoNe
veterán
Banyek, akkor rakok fel tigertown-os statképet, sztem az elég jó lett: LJoE 47/40, bld:46/28. Így majd rettegik a [Lamp[PH!]a] erejét a többiek!

MSN jáccik, de most nem a saját felhasználónevemmel vagyok bent a gépemen (ez hosszú...), és éppen a kétbetűpluszpusz nevű videotékában vagyok
. Holnap reggelig így is marad. De utána minden a szokott kerékvágásban. -
LJoE
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
sorry, ez volt

csak nem felébredtél?
msn újabban nem jáccik???
[Szerkesztve] -
törölt tag
Hello mindeniken nem akar valamelyik proplayer jönni az újonnan meg alakult -=[H.A]=- klánba???
most szünt meg az előző [DzsingYsz] klánunk és szeretnénk ha bővülne az új idáig valszeg én és tomee vunk a clanleaderekd de még 1 leader kell aztán jöhetnek a többi tagok ha érdekel msn-en megtaláltok:punksoldier@msn.com
-
lati
csendes tag
Sziasztok!
Megtudja vlki mondani hogy mikor elindul a játék és megnyomom a Single Palyer-t ott kiválasztom a Skill levelt-t és onnantol tovább nem megy.
Mért van ez?
köszi -
LJoE
senior tag
én sem szeretem a tdm-et, de mostanában túl fáradt vagyok s&d-zni, pedig az az egy értelmes dolog csak
soha semmilyen klánban nem voltam, és nem is vagyok egy nagy játékos
a tdm-ből meg tényleg nem derül ki, hogy ki mit tud -
válasz
duracell89
üzenetére
Jaja ő jól is nyomja nem véletlenül iNf!N!tY.

-
Torry
addikt
Jó lenne ha a mi klánunk is fejlődne.
DE nem értem, valahogy megáltt.NEm nagyon tudunk továbblépni.
Bár a legutolsó waron igaz hogy eszméletlen lámikkal nyomtuk, olyan összeszokottabb volt, nemtom... -
válasz
duracell89
üzenetére
Én is valami más gém felé hajlok csak még nem tom melyik tetszene igazán.

-
Torry
addikt
válasz
duracell89
üzenetére
Ok akkor Te keménykedhetsz

-
Torry
addikt
Ki melyik klánban van?
Látom elég nagy itt a keménykedés egymással szemben. -
válasz
duracell89
üzenetére
Én ugyan így vok vele.

-
Torry
addikt
Valamelyik nap nyomhatnánk.
Van 1.5-ös SD szerverünk PAM-al. Szóval a szerver nemprobléma. -
LJoE
senior tag
válasz
duracell89
üzenetére
naja
te is messze jobban nyomod nálam, mégsem mondanálak profinak
-
LJoE
senior tag
azért a vérprofi az egy kissé túlzás, de egyébként tényleg jó game volt

stat:
Bővebben: link
meg még egy blackdoggal folytatott háborúnkról:
Bővebben: link
mindkettő stalingrad (azt szeretem
)
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
tennap LJoe kollégával egy szerverre (URH) keveredtünk és részemről egész jó játékba csöppentünk, de a játékát nézve elgondolkodtam rajta, hogy meg kell fosztani a lama címtől, mert vérprofin nyomja

-
LJoE
senior tag
beszélni??? minek???
na mindegy
ma blackdog-gal nyomtuk egyet délután [URH]-n, majd felrakom a stat képeket valahová ;)
(már warozni is akartak volna velünk
)
javasolnék némi mirc-et vagy msn-t, hogy esetleg hatékonyabban összegyűlhessünk
tőlem akár szétoffolhatjuk a #prohardver csatit is
tdm akkor jó, ha monnyuk dc-zni akarok közben, meg zenét hallgatni
-
LJoE
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
nem mondjátok, hogy tdm szervereken akarjátok tolni???
(amúgy mennék én is, csak még most is éppen melózok
)
csütörtök estefele??? -
[w]
őstag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
végül is csak ez az utolsó huszonakárhány hozzászólás is erről szólt (konkrétan arról, hogy vissza kéne olvasni...)
LOL -
-=V3rthil=-
őstag
Kéne PH!-s CoD!
Nem játszunk valamikor?
Ha már volt erről szó, akkor bocs, nem olvastam vissza...
-
[w]
őstag
gyerekek, kellene már valami gyakorló-alakuló-játékot rendezni, mert valamelyik nap kaptam meghívást egy másik klánba

előfordulási helyeim: noname, urh, hwlt, hfa
(esetleg elértek irc-n az adataimnál lévő csatikon, ha megbeszélni való van
) -
m-bazsi
tag
válasz
Lemminolog
üzenetére
www.callofduty.hu
letöltöd az all seeing eyet
ott beállíthatod mien nyelvű szerverekre akarsz felmenni
... ezutan rajossz a többire -
Lemminolog
csendes tag
koszi, mar rajottem, hogy hasznaljam

-
Badb0y
addikt
válasz
Lemminolog
üzenetére
All Seeing Eye program
-
Lemminolog
csendes tag
Sziasztok! Tudnatok mondani olyan szerver cimet ahol generalt cd kulccsal is jatszhatok?
koszi -
Badb0y
addikt
Van valakinek zalman zm rs6f fejhallgatója? Mert amikor codba eax3-ra állítom a hangzást néha egy nagyot pittyenik gránátozásnál meg néha máskor is. Miért van ez?
-
Badb0y
addikt
Senki semmit az előzőre?
-
Badb0y
addikt
''the version of your pk0.pak is invalid''
ezt irja ki egyik haveromnak amikor fel akarja rakni az 1.4 vagy az 1.5ös patchet. Mit csináljon hogy jo legyen? -
Badb0y
addikt
Nah gameltem és inkább kiléptem mert szegény egerem kapott a mocskos kurva csíterek miatt. PGL Team szerveren voltam és már nyíltan csíteltek az emberek. Ott beszélték hogy ki mit hogy. Röhejes komolyan mondom.És az ilyen buzik tudnak ugy kiakasztani hogy

-
Badb0y
addikt
holnap 20:00-akár reggel 4ig gamelhetünk

-
LJoE
senior tag
jó kis klán leszünk, ha mindenki besértődik mindenen

én ennél sokkal durvábban szoktam leoltani embereket, tréfának szántam
egyébiránt ma estefelé, ez nálam most kb 19:00-23:00 ig terjedő időszakot jelent, kéne tolni valahol valamelyik szerveren (bár most nyerő lenne, ha 1.5, mert nincs kedvem újrarakni ezt a szutykot) -
LJoE
senior tag
Blackdog előző hozzászólásában benne van a véleményem
Már ha hajlandó valaki visszaolvasni
És szerintem tényleg finom voltam.
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ebben egyetértek, hogy nem árt visszaolvasni, de szerintem volt már mindenkivel ilyen hogy éppen nem olvasott visza mert ...

[Szerkesztve] -
m-bazsi
tag
világos minden és bocs és én tudok néhány találkozási bigyót... www.kani.hu a letöltéseknél töltsétek le a ventriliot, ez olyan mint a team speak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Taktika meg ilyenek nálatok játszik? Mert egyértelműen azok szoktak nyerni. Pl. láttam olyat (szeretem az álványos gpu-t használni) hogy Stanjelnél a főútra beállt egy géppuskás,bedobtak középre 2 füstbombát,aki átjött a füstön annak
és addig a többiek védték a hátát.Ez nekem tetszett.Szóval szoktatok taktikázni v. csak csordaszellem?
, csak kb 6-8-an ált. összejövünk LAN-party-ra, ahol meg én felveszem

Tuti küldtem már neki demot.