Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Ez azoknak jön akik ezt keresik.
A Lego is próbál közelebb menni a formához, rengeteg az új elem ott is. Részben néha kvótának is tűnik, mert ha új/jobb elem van az új szettben akkor az is eladja.Szerintem nehéz ezek között egyensúlyozni, újraépítési, klasszik Lego szemmel én már a topicba érkezésemkor is szidtam emiatt, mert túl speciálisnak éreztem a sok egyedi elemet. Még akkor is, ha rendszerbe foglalhatóan próbálják tervezni és nem tök egyedi alkatrészként. Sok szvsz ugyanúgy alig felhasználható, max nagyon kreatív elemként, amikre látunk példát, de ezt meg tömeges otthoni - főleg gyerek - építésnél nem lehet kihasználni.
Tldr: 30 éve volt a gyereknek egy vödör "kockája", szó szerint: minden kockákból állt, hülyén nézett ki, de kijött belőle egy ház meg űrhajó is. Most a sok kis egyedi cuccból ez sztem nehezebb.Ahhoz meg idővel hozzászoktam, hogy felnőtteknél ez nem releváns: a modell számít, egyszer van összerakva, se B modell, főleg nem ezerfelé moc-olás 10 szettből összeborítva (merthogy tényleg nehéz is lenne a fentiek alapján). Ott meg szerintem ez a Mattel féle is valid hozzáállás, akkor már legyen egyedi ami tényleg szarul másolható forma.
Mind kritizálható: ha egyedi akkor minek moduláris... Legonál meg ha van új elem mindenben (vagy 6k-s készletben 10 új elem/print) akkor miért nem jut meglévő elemből küzdős/szarul kinéző 100k+ -os készletbe még +3 új cucc. Egyensúlyozni lehet csak, egy teljese jó megoldás nincs. Aztán viszi mindenki ami neki prioritás... forma, kompatibilitás.
@apholyon
Welcome!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Retro PCI-E videókártyák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest