Hirdetés
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
RapaNui1
üzenetére
Klassz épület.
Értem amit az összenyomásról írsz. És biztos, hogy így is szummában nehezebb a Legonál, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ott sem egyforma a dolog. Közel sem olyan professzionális mint ahogy látni vélik mások.Azért is dobom be mindig ezt a sztorit, hogy én is belefutottam kínainál, gyerek össze se tudta rakni, ezért megbeszéltük, hogy nem veszek többet, nekik semmiképp. Majd a köv. eredeti Lego szettel pont beszívtuk ahol egy része tök jó volt, voltak laza alkatrészek és egy autó a nagy szettből szintén összerakhatatlanul nehéz volt a gyerekeknek.
Legalább helyre tett a dolog, hogy a Lego sem 100%... hanem ott is előfordul ilyen. Mondjuk legyen 85-90%-os az ilyen jellegű pontosságuk. Ettől még tapasztalat alapján úgy tűnik az alternatívok sem jobbak.
Persze ez preferencia is lehet már:
- Felnőtt aki vmi nagyobb valamit rak össze, lehet, hogy jobb neki ha szorosan tart, mintha szétesne minden.
- Gyereknek egyértelműen hátrány.
- Ill. azon is múlik ki-hogy épít. Felnőtt inkább összerak, gyerek meg szét-össze-szét-össze, arra se optimális.Szerintem amúgy bárhova pontozzuk ilyen szempontból az alternatívokat és Lego-t (nem 100%-ra), ez nem túl zavaró ha már hoz egy elvárt szintet. Engem a többi jobban érdekel:
1. Az anyagminőség ne menjen egy szint alá, sőt, az is olyan ami már néha Legonál is zavar, az legyen jó! Sorja, pontatlanság, stb... ne legyen.
2. Ár legyen jó, ha már nem Lego...
3. Ha mégsem annyira jó az ár akkor adjon többet.
4. És a tervezési minőség is legyen jó. Gagyi szettekért nem adnék pénzt.Szerintem ezekben van nagy előrelépés az utóbbi időkben. Ha féláron lenne egy alternatív de itt-ott sorjás, szar, stb... eszembe sem jutna megvenni. Van egy szint ami alá nem érdemes menni.
Aztán jönnek a drágább modellek, de ezt is elismerem, hogy megéri mert többet adnak. Lásd az AMG-t, más 1:8-asokat. Sztem ez a kamion is iszonyú ütős. A Technic az ahol sztem a leglátványosabban túlnőttek a Legón. És ezeket máshol nem kapod meg. De a western témát sem, WV-ben is egy csomó jó kieg van a Lego kis felhozatala mellé, vagy teljesen hiányzó témák: cyberpunk, hadi cuccok, stb... vagy épületek.
Ezekben viszont nekem az is kellett, hogy hozzanak egy szintet. Hiába nincs máshol vagy van de kevés Lego oldalon ha itt gagyik a szettek. Viszont itt is minőségi ugrás volt én úgy látom. Ránézek erre az állomásra is és ugyanúgy keresem a részleteket, nézem az apró megoldásokat, trükköket mint Lego oldalon. Mert megvannak ugyanúgy.Az egyedüli talán a figura ami - nekem - vicc kategória. Főleg ha megnéztek egy brutál igényes, egyedi Ninjago, Dreamzzz (ezt kevesen követik) felhozatalt. De ez meg csak figura, én alternatívban meg sem nézem őket, tökre nem érint. Ha kell figura, ott a Lego fig százával.
Nyilván gyereknek számít, ezen még javíthatnak majd, de minden más fenti kulcskérdésben sztem eljött a kritikus fordulat.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crimson Desert
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Gran Turismo
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest