Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Nekem bejöttek ezek a funkciók.
Az eredeti autóban is ütősen néz ki de ott nyilván úgy tekintek rájuk mint marketing hülyeségre*... még ha nagyon jól is néz ki.
Itt építve viszont nekem csak pozitív érzésem van ezekkel kapcsolatban. Azt látom, hogy k* menő, hogy ezt szettben is sikerült így megcsinálni. Aki kiállítja - és néha megmutatja másoknak - sztem az is sokkal többet kap mint egy felnire ült Bugattival.

Aki építi és a műszaki része érdekli az is jóval többet kap.
Annyi motoros sz*r van itthon, hogy nem igazán villanyoz már fel semmi, de ezek az építési képek nálam pont így sültek el. Csak ámulok a modellen.*Persze van érdemi oldala is, az állítható felfüggesztést pl. nem csak táncikálással demózták a valós autón, hanem azzal is, hogy hogy nem száll el a francba egy nagysebességű durrdefektnél és egyensúlyozza ki magát 3 keréken egy pillanat alatt.
Meg asszem van aktív rész, tehát az úthibákat figyelve tud előfeszíteni, stb...
Szóval önmagában brutál technika ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest