- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesson
csendes újonc
Sziasztok, eddig jutottam el, a program elindul, fut is hibaüzenet nélkül, csak nem ír ki semmit, nem látom hol rontottam el.
#include <stdio.h>
void main()
{
system("CHCP 1250"); system("CLS");
int szazasok, tizesek, egyesek, i, szam;
do {
for (i=0; i=999; i++); {
szazasok=i/100 ;
tizesek= i%100/10 ;
egyesek= i%10 ; }
}
while (i=999) ;
szam=szazasok*100+tizesek*10+egyesek;
if (szam==szazasok*szazasok*szazasok+tizesek*tizesek*tizesek+egyesek*egyesek*egyesek)
printf("%d ", szam);
}
%MCEPASTEBIN% -
Gabesson
csendes újonc
Sziasztok a mai digitális oktatásban kapott leckémnek egyszerűen nem tudok, hogy nekifogni. Ebben szeretnék segítséget kérni. A feladat így szól:
Készítsen programot, amely megkeresi és kiírja azokat a 10-es számrendszerbeli háromjegyű számokat, amelyeknek a számjegyeit köbre emelve és összeadva eredményül magát a számot kapjuk (Armstrong-féle számok).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest