Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Megoldódott a probléma köszönöm a válaszokat.
-
kmisi99
addikt
Lenne egy programom egy tömbben megadott számoknak kiírja a maximumát és a minimumát. A main függvény szinte teljesen adott volt. A minmaxot kellett megadni. A hiba az, hogy "too few arguments to function" az utolsó printf előtti sorban van ez a hiba, de pont annyi argumentum van amennyi kell szeirntem. Mi lehet a gond mit írjak át, hogy jó legyen? Itt a program #include<stdio.h>
void minmax( double tomb[10], double* mini , double* maxi) {
int i;
mini=&tomb[0];
maxi=&tomb[0];
for(i=1; i<10; i++){
if(tomb[i]>*maxi){
maxi=&tomb[i];
}
if(tomb[i]<*mini){
mini=&tomb[i];
}
}
}
int main(void) {
double t[] = {1.2, 2.3, 6.1, -3, -2.7, 2.7, 11.11, -20, 0.23, 4.1};
double min, max;
minmax(t, double* min, double* max);
printf("%lf\n%lf\n", min, max);
return 0;
} -
kmisi99
addikt
Szeretnék c-t tanulni kicsit komolyabban mit ajánlanátok iskolán kívül? Most az iskolába C-t tanulok de hát semmit se tudok max ilyen tömb feltöltés stb az alapismereteim nagyon rosszak és az egyik tanárom se tanít a leg fényesebben így önerőből szeretnék fejlődni ha lehet mert így eléggé le vagyok maradva jópár oszt társammal együtt (2 csoport van az egyik semmit nem tud programozni a másik meg egész jó én a rosszabba vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest