Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
overclockerr
üzenetére
Ha a C-t megtanulod akkor az már nagyon jó! Szinte egy alap programozási nyelv. A HTML CSS-t 1 hét alatt megtanulod ha tényleg tanulni akarsz. De ha a C-t tudod akkor az már egy erős alap bármihez.

-
skylaner
senior tag
válasz
overclockerr
üzenetére
Miért lenne lényegtelen?
Weblap fejlesztéssel is sok helyen el lehet helyezkedni, nagyon jó pénzekkel. -
válasz
overclockerr
üzenetére
Lenyegtelenek.
Mondjuk nem tudom, hogy mennyire jo otlet Javat meg C-t parhuzamosan tanulni, mert annyira szogesen eltero nyelvek.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
overclockerr
üzenetére
Én napi 7-8 órát gyakorlok, és elmondhatom hogy amit eddig tanultam teljes mértékben elsajátítottam.

-
skylaner
senior tag
válasz
overclockerr
üzenetére
Valóban napi 1-2 óra édeskevés.
Én is mérnöki informatikusnak tanultam, ha nem akarsz csak matekkal és programozás elmélettel + kódolással foglalkozni akkor a mérnök info jobb választás.
Vannak itt olyan jó kis tárgyak mint: elektromosságtan, elektronika, digitális technika, digitális rendszerek & számítógép architektúrák, irányítástechnika (mondjuk ez nem valami jó
)Sok mérnököt, programozót keresnek itt Magyarországon is, úgyhogy igen.
Lehet jó állást találni. Külföldön meg még jobbakat is, milliós fizetéssel. -
buherton
őstag
válasz
overclockerr
üzenetére
Ha mérnök infó, akkor csak az ÓE. Onnan indult ez a szak és nem véletlenül.
Napi 1 óra semmi. Napi 1 órával egy C megtanulása 1 - 1,5 év. A java-é legalább 2-3 év. Főleg hogy a napi 1 óra se lesz napi 1 óra. Most 7 hónapon keresztül masszívan PERL-ezek (napi 6-7 óra), de még mindig látok új dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Uher UA-160 R
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- MunkaGÉP HP STUDIO / i7-6700hq /16gb ram / 256gb NvMe SSD / NVIDIA 4gb dedikált / Világitó Bill
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)