Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Na megnéztem a "gyakorlatban". Valóban a CodeBlocks befordítja minden hiba nélkül, még csak warning sincs. Persze ez csak azt jelenti, hogy formailag helyes a kód, de tartalmilag nem.
Szerencsére kék halált nem dobott, de a hibajelentés küldése MS-nek, az befigyelt. Amellett, hogy javítod Jester01 kolléga válaszában található feltárt hibákat, azonkívűl gondoskodsz arról is, hogy ha egy program paraméterezve fut, akkor MINDEN ESETBEN ELLENŐRIZNI KELL A PARAMÉTEREK MEGLÉTÉT!Különben jön a kékhalaál, meg hibajelentés, meg szegmenshatár túllépés, meg még sok sok minden...
Fire.
-
Jester01
veterán
Már majdnem megdícsértelek, hogy milyen ügyesen használod a valgrind-ot.

Az első hiba amit a vg talált, hogy az 57-es sorban nem inicializált változót használsz. Ez konkrétan az strlen(sz) és nyilván azért mert az sz nincs inicializálva. Ráadásul a cikluson belül is csupa szóközzel akarod feltölteni, 0 byteok helyett.
A második az az első folyománya, ha azt javítod, ez is eltűnik.
A harmadik a 37. sorban a main-ben inicializálatlan fej változók miatt van.
A következő a 42. sorban gondolom a fordított while feltétel miatt van.
-
Hali!
Mondjuk az nem ártana ha ilyenkor azt is leírnád, hogy milyen fejlesztőkörnyezetet használsz.
Vagy hibás a környezet, vagy olyan kapcsoló(k) vannak beállítva(compiler. linker, stb), amik ezt az eredményt adják. (pl memória modellek)Fire.
UI: csak átfutottam, kipróbálni most nem tudtam, de nem látok bent olyan hibát, ami miatt ilyen "hiba" állna elő, mármint hogy befordul simán(az viszont gyanús hogy nem is lehet futtatni, majd 15-óra után ki tudom próbálni, még az is lehet, hogy kékhalált fog dobni)

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Lenovo Legion 5 /Ryzen 7 5800H / RTX 3060 / 1 TB/ 32 GB! Eladó
- Keresek! Noctua NF-A12x25 PWM chromax
- OLED GAMING TOP MSI 321UPX QD-OLED 32 4K 240Hz
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest