Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
shinodas
üzenetére
Egyrészt az fv meghívásakor a visszatérési értéket semmilyen változónak nem adod értékül, másrészt a 2 return nem tud végrehajtódni, ugyanis már első után befejeződik a függvény. Jelen esetben a függvényednek void-nak kéne lennie, és nem kell a végére return.
Egyébként a problémádra itt #4 JackOfAllTrades hsz-e mutat egy pl-t, erre a megoldásra céloztam fentebb.
Korábban a pointerekről írtam ide egy hosszabb hsz-t, igaz a paraméter átadás nem volt része, keresővel sztem hamar megtalálod.
Egyébként könyvből tanulsz, netes cikkből, vagy megpróbálsz rájönni hogy mennek a dolgok? Az idők folyamán elég sok könyv, jegyzet, példatár lett itt linkelve érdemes őket megnézni.

szerk: és még lassú is vagyok.

-
Jester01
veterán
válasz
shinodas
üzenetére
A két return-nek nincs értelme.
A *magan_p++; pedig nem az értéket növeli, hanem a pointert. Helyesen (*magan_p)++; MOD: illetve a talán olvashatóbb *magan_p += 1; forma. Nyilván ugyanez vonatkozik a massal_p-re is.Érdemes a fordító figyelmeztető üzeneteit bekapcsolni és átgondolni. Jelen esetben például:
t.c: In function 'massal_magan':
t.c:86: warning: value computed is not used
t.c:89: warning: value computed is not used
t.c:96: warning: will never be executedJa egyébként nem minden mássalhangzó ami nem magánhangzó (például a szóköz, számok, írásjelek)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- Bang&Olufsen Beoplay EX füles
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest