Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Gyuri16
üzenetére
hehe

1) milyen ajanlok Qt-hoz? Qt creatort, adja magat, az integralt Designer miatt nem is kell "kivulre" menni
2) milyet hasznalok? semmilyet
vim-ben kodolok regota (Qt-t is), imadom, egyelore nem talaltam meg olyan szerkesztot ami a nyomaba erhet, pedig probaltam parat (IDE-kbol pl. Dev-C++, Code:
locks, KDevelop, Qt Creator stb). a Creatorban van ugyan "fake vim", de csak a legeslegalapvetobb vim-es feature-oket tudja, semmi olyan nincs benne implementalva amitol a vim igazan hasznalhato es zsenialis 
3) vim guru nem vagyok, de hasznalom es szeretem regota
debugolni nem szoktam vim alol, bar ha jol tudom siman megoldhato, en altalaban vagy trace-elek, vagy ha muszaj szo szerint debugolni, akkor gdb
a kodban ugralassal meg szerintem a ctags-re gondolsz, ehhez nem kell semmi kulonleges, csak legeneralni a tags file-t (a forrasaid legfelso konyvtaraban ctags -R *), aztan a vim-nek elmagyarazni hogy ha az aktualis konyvtarban nem talal tags file-t, akkor menjen feljebb: set tags=tags;
(a vegere a ; kell!)SZERK: 'ugrani' ugy tudsz, hogy az osztaly(vagy barm imas)nevre allva CTRL+] -t nyomsz, visszalepni meg CTRL-t
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

vim-ben kodolok regota (Qt-t is), imadom, egyelore nem talaltam meg olyan szerkesztot ami a nyomaba erhet, pedig probaltam parat (IDE-kbol pl. Dev-C++, Code:
locks, KDevelop, Qt Creator stb). a Creatorban van ugyan "fake vim", de csak a legeslegalapvetobb vim-es feature-oket tudja, semmi olyan nincs benne implementalva amitol a vim igazan hasznalhato es zsenialis