Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Halló!
Most volt Prog I. vizsgám, és... hát... szerintem nem sikerült.
Persze a mai vizsga ellátta a fő feladatát: megnéztem, hogy mire kell készülnöm a következő vizsgára!
Az első feladatnak nekiálltam, csak valamiért nem működött. Sajnos most rohannom kell tovább, de nagyon hálás lennék, ha írnátok működő megoldást a következő 2 feladatra, hogy azokat agyilag feldolgozhassam!1. Be kell olvasni max. 10 karaktert, majd ezeket kiíratni úgy, ha egy karakter szám, akkor az helyett a következő karaktert kell annyiszor kiírni, amekkora a szám. Pl.: AS4DZ3K -> ASDDDDZKKK.
Nem tudom, hogy mi van olyankor, ha két szám van egymás után, mert ezt a feladat nem részletezte. Azt sem tudom pontosan, hogy a 4*D után ki kell-e írni még egyszer következő karakterként a D-t, mert erre nem emlékszem, ezért az egyszerűbb megoldás is elegendő nekem (nem 5-öst akarok, hanem átmenni)!2. Könyvtár kezelő programot kellett írni, ahol struktúrákban vannak a könyvek, a szerzők, és a kiadás dátuma, de a dátum is struktúrákra bomlik (év, hónap, nap).
Ebből a feladatból ennyire emlékszem, mert neki sem álltam, küzdöttem az előzővel.Mindenkinek előre is köszi a segítséget, és küldök egy virtuális ("%s", kinvansag)-ot annak aki segít!
u.i.: megpróbálom a többiektől elkérni a pontos feladatot, és este mikor hazaérek (és ha szükséges) melinkelem, hogy én meddig jutottam a dolgozatban...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest