- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01 #2216 üzenetére
Az a gond, hogy az egyszerű dolgokhoz bevált linuxos gcc-s fordítás nem akar menni nálam, vagyis a lefordított fájlt nem engedi futtatni, hozzáférés megtagadva hibát kapok, aztán emelt hozzáféréssel meg valami ) zárójelet hiányol, de nem a programom hibás, mindegy neki h. mit fordítók le, még egy hello wordnél is ez van, így most kénytelen vagyok win alatt csinálni.
Arra sajnos nem jöttem rá, hogy Linuxon CodeBlocks-al hogyan lehet lefuttatni úgy, hogy kapjon is valami argumentumokat.Szóval akkor win alatt egyszerűen a cmd szedi ki a fölösnek ítélt spaceket?
Átírtam most külön fgv-be a dolgokat, valamint tettem bele vizsgálatot arra, ha nincs argumentum.
#include <stdio.h>
int i, j, len = 0;
int strLen(int argc, char *argv[]){
for (i = 1; i < argc; i++)
for (j = 0; argv[i][j]; j++)
len++;
if(i==1){
len = 0;
}
else
len = len + (i-2);
printf("hossz: %d\n", len);
return len;
}
int main(int argc, char *argv[]){
strLen(argc, argv);
return 0;
}warningot nem kaptam, korrekt amit csináltam?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest