- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Nem értem, mit nem értesz...
Az első lépéshez kértem segítséget (input tárolása és átalakítása úgy, hogy azzal már tudjak számolni) mivel azóta nem tudtam megoldani a dolgot, pedig nem keveset agyaltam rajta/keresgéltam utána.Ezután a kódot már meg tudom írni magamtól, mivel #278 alapján már megoldottam ami eddig nem ment...
Benmartin:THX a segítséget!
-
-
Alg
veterán
válasz
Benmartin #278 üzenetére
Nagy számokra is működnie kell, így gondoltam szám=>tömbbbe számjegyenként, majd megírnám a szorzást a tömbökre, és ezzel a szorzással már mehet a rekurzív algoritmus...
Igazából minél egyszerűbb eszközökkel, annál jobb, össz 1 félévnyi, heti 1 óra C++-unk van, szóval semmi komoly...
-
Alg
veterán
Igazából (mint ahogy korábban is írtam már) a feladat egy bármilyen nagy szám faktoriálisának kiszámítása... ehhez kellene, hogy a program bekér egy számot, eltárolja számjegyenként egy tömbben, amire meg tudom írni a szorzás műveletet, és a faktoriálisos ciklust...
Mod:Ja, és lehetőleg OO nélkül, STL nélkül...
Eddig csak <iostream>-es programokat írtunk, és nem is volt szó másról
-
Alg
veterán
Hali!
Nagyon kezdő kérdés lesz, bocs...
Szóval: azt szeretném megoldani, hogy bakérek egy (bármilyen hosszú) számot, és azt tömbben tárolom el, számjegyenként... szóval van valami módja a char=>int konverziónak?
-
Alg
veterán
Sziasztok!
Faktoriális kiszámításához kellene kis segítség, nem tudom hogy kezdhetnék hozzá.
A lehető legegyszerűbb eszközökkel, bármekkora szám faktoriálisát szeretném kiszámolni. Futásidő nem lényeg.
A rekurzív algoritmust már megírtam.
A lényegre magam szeretnék rájönni, csak egy ötlet kellene, hogy hogyan lehet kiküszöbölni a változótípusok méretkorlátait...
A.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest