- Még el se terjedt, de már másolnak
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Kerestem a fórumban és láttam, hogy volt már ilyen téma, de nem túl frissek a válaszok, így feltenném újból, ha nem probléma, hátha azóta változtak a dolgok.
Szeretnék megtanulni C++ nyelven programozni, ehhez milyen könyvet ajánlanátok? A könnyebb válaszoláshoz leírnám az eddig ismereteimet. Középiskolában tanultam 4 évig Turbo Pascalt, majd saját szorgalomból elkezdtem Python-nal foglalkozni. Kisebb játékokat, illetve programokat írtam, de semmi komoly. A főiskolán előző félévben tanultam C programozást. Ott az alapokat vettük át, illetve tömbök, függvények, rekurzió stb. (Objektum orientált szemléletet nem vettük). Idén a C#-ot fogjuk venni nagy bánatomra (tavaly még C++-t tanítottak, de azóta új tanár). Viszont az a nyelv egyáltalán nem érdekel. Linuxot használok lassan 7-8 éve, így valószínűleg azon is szeretnék programozni, így számomra egyértelmű választás a C++. Ezek alapján milyen könyvet ajánlotok? Szeretnék vele lehetőleg minden nap foglalkozni, hogy egy fél év után legalább olyan szintre elérjek, hogy bele tudjak bátran piszkálni egy-két nyílt forráskódú projekt fejlesztésébe tapasztalat szerzési jelleggel.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Elektromos autók - motorok
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Formula-1
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OpenWRT topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szuper csendes és erős i9 9900 (8 magos) CPU-s asztali PC - Ableton-ra optimalizált
- Hp Elitebook 840 G2 i5-5200u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / hibái fotózva
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest