- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Kerestem a fórumban és láttam, hogy volt már ilyen téma, de nem túl frissek a válaszok, így feltenném újból, ha nem probléma, hátha azóta változtak a dolgok.
Szeretnék megtanulni C++ nyelven programozni, ehhez milyen könyvet ajánlanátok? A könnyebb válaszoláshoz leírnám az eddig ismereteimet. Középiskolában tanultam 4 évig Turbo Pascalt, majd saját szorgalomból elkezdtem Python-nal foglalkozni. Kisebb játékokat, illetve programokat írtam, de semmi komoly. A főiskolán előző félévben tanultam C programozást. Ott az alapokat vettük át, illetve tömbök, függvények, rekurzió stb. (Objektum orientált szemléletet nem vettük). Idén a C#-ot fogjuk venni nagy bánatomra (tavaly még C++-t tanítottak, de azóta új tanár). Viszont az a nyelv egyáltalán nem érdekel. Linuxot használok lassan 7-8 éve, így valószínűleg azon is szeretnék programozni, így számomra egyértelmű választás a C++. Ezek alapján milyen könyvet ajánlotok? Szeretnék vele lehetőleg minden nap foglalkozni, hogy egy fél év után legalább olyan szintre elérjek, hogy bele tudjak bátran piszkálni egy-két nyílt forráskódú projekt fejlesztésébe tapasztalat szerzési jelleggel.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged