Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
asuspc96
üzenetére
hat, a torkomnak ugras szerintem tobb mint kijelentes, de hagyjuk, maradjunk abban hogy felreertes tortent...
az ELTE által készítettnél sokkal tovább tudja mint "2 147 483 647".
az a hatar a wikipediaban egyebkent nem feltetlenul igaz, de nagyon egyszeruen lehet 'javitani' rajta: az in helyett long-ot kell hasznalni. sot, unsigned long long-ot, ez a szabvany szerint legalabb 2^64-1-ig tud szamot abrazolni, a te gepeden/forditoddal ervenyes maximum a ULLONG_MAX konstansban vande tul nagy szamokra baromi lassu lesz, szoval ott mar neki lehet allni trukkozni, az jo mokas

kész kezelőfelület (nálam) = pl. mint a számológép....
értem ezalatt, hogy szépen begépelgetem nyomok neki egy "O.K." és erre neki áll számolgatni...igen, ezt hivjak ugy hogy standalone program

ha jol latom, ez Delphi? olyat vagy 15 eve lattam utoljara, szoval abban nem fogok tudni segiteni (plane hogy ez egy C++ topic...)
De szerintem mindketten tudjuk az igazat
ugy latom csak az egyikunk, es te meg vagy rola gyozodve hogy te vagy az, de mondom, hagyjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi