- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Mozgóképen a második trifold
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
WonderCSabo #1201 üzenetére
hát, első beadandó szerintem lehet. vagy egy egyszerűbb vizsgafeladat, bár szerintem jobb akkor már külön tesztelni, hogy a diák ismeri-e a cin, for, if utasításokat.
nyelv vs programozás: szerintem nagyon is közel állnak egymáshoz. még tétel is van rá, hogy az emberi nyelvek Turing nehezek. Turing pedig nyelvész volt. svédnél konkrétan ki is használtam ezt a fajta gondolkodást: időm nyelvi automatizmusokra nem volt, ellenben logikából és memóriából alapfokig eljutottam, kb procedurális módon (ha kérdőmondat, első output megfelelő állítmány). formális nyelveket nem véletlenül hívják így. felépítésben is van hasonlóság, mind program-, mind élő nyelveknél megfigyelhető, hogy minél feljebb haladunk, annál kevésbé lesz hangsúlyos a szintaxis és annál inkább a struktúra/stílus. ahogy egy fogalmazásnál sem már a nyelvtanon van a lényeg (mennie kell, ugyanakkor összefüggőnek is kell lennie), ugynígy design patterneknél sem az a kérdés, hogy lefordul e, hanem hogy tényleg megoldást kínál e az adott magasabb szintű problémára. élő nyelveknél ugyan nagyobb a hibatűrés, viszont másik részről sokkal de sokkal nagyobb a variancia is.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest