Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hát, első beadandó szerintem lehet. vagy egy egyszerűbb vizsgafeladat, bár szerintem jobb akkor már külön tesztelni, hogy a diák ismeri-e a cin, for, if utasításokat.
nyelv vs programozás: szerintem nagyon is közel állnak egymáshoz. még tétel is van rá, hogy az emberi nyelvek Turing nehezek. Turing pedig nyelvész volt. svédnél konkrétan ki is használtam ezt a fajta gondolkodást: időm nyelvi automatizmusokra nem volt, ellenben logikából és memóriából alapfokig eljutottam, kb procedurális módon (ha kérdőmondat, első output megfelelő állítmány). formális nyelveket nem véletlenül hívják így. felépítésben is van hasonlóság, mind program-, mind élő nyelveknél megfigyelhető, hogy minél feljebb haladunk, annál kevésbé lesz hangsúlyos a szintaxis és annál inkább a struktúra/stílus. ahogy egy fogalmazásnál sem már a nyelvtanon van a lényeg (mennie kell, ugyanakkor összefüggőnek is kell lennie), ugynígy design patterneknél sem az a kérdés, hogy lefordul e, hanem hogy tényleg megoldást kínál e az adott magasabb szintű problémára. élő nyelveknél ugyan nagyobb a hibatűrés, viszont másik részről sokkal de sokkal nagyobb a variancia is.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- Asus ROG Strix - i7 10870H, RTX 2060, 16gb RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest