- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Jót szívtam vele! A GF4MX440 nem megy a lapban! Egyszer csak megfagy, és restart után,csak síp! Nem tudom kompatibilis-e a lapppa? Ez volt benne idáig! A multkori idehozatalkor már előadta ezt a dolgot! Indulás helyett síp
De a G200 gyönyörűen muzsikál benne! Csak z meg nem játék kártya!
A tulaj fia ilyen tőle!!
[Szerkesztve] -
szesa
senior tag
Grat.
-
zso73
veterán
A win nem határoz! Me van a másik winyón. Azzal sem ment.
Az alap beállító programja sem indult el a gépnek! /DOS/ A hang,IDE,és a VGA egy IRQ-n van. Az én S3 trió3D/2X-em simán megy benne! Csak enabled,disabled opció jelenik meg nála a bioszban!De a gépben lévő GF4MX440 már nem! Összeakad az IRQ-ja. És ott kézzel kell beállítani,hogy menjen a lap. Csak VGA hiba síííp,és semmi! -
zso73
veterán
Nem volt időm kipróbálni minden lehetőséget! 5 óra alatt úgy,hogy a biosz összeakad a saját vidkardjával, és IRQ állítások kellenek a működéshez......Csak fekete képernyő, és síp.Brrrrrrrr... Másik VGA be,IRQ állít.Csere,próba,síííp,csere,állít,csere,síp..........3 óra szívás.Kevés volt az idő!
[Szerkesztve] -
zso73
veterán
Ezt a looser manualból szedtem!
The Compaq Deskpro EP Series, Intel 440BX chipset models will be referred to
in this MSG as 440BX.
The Compaq Deskpro EP Series, Intel 810 chipset models will be referred to in
this MSG as 810 or Intel 810.
The Compaq Deskpro EP Series, Intel 810e chipset models will be referred to in
this MSG as 810e or Intel 810e.
Na melyik? Csak az Everest a megmondhatója!
És ez mi?
* The most recent ROM upgrade is suggested for Contura Aero and Contura 400 series portable
products. This upgrade includes changes made during final Windows 95 testing. This Flash
ROM Upgrade will be included with the Compaq Windows 95 Supplemental diskettes and
Compaq Windows 95 Upgrade option kits. -
szesa
senior tag
kuldtem valaszt a vipmailra!
-
zso73
veterán
Compaq gép. Deskpro EP/SB 450.
A HP oldalán három féle 450-es gép van. 6450,6450+, és még valami 450. Nem merek feltolni,csak úgy akármilyen bioszt hozzá! próbálom beazonosítani! Majd beleteszem a hálókártyám ,és beüzemelem az ADSL-t. Aztán Everest nekienged! Talán úgy okosabb leszek. Sajna nincs előttem a gép! A tulaj elvitte, mert a kicsi fia már elvonási tüneteket mutat 5 óra gép nélküli idő után.Holnap lesz a nagy nap.
-
Loha
veterán
Mint mondtam, a BX chipset 128GB-ig kezel vinyót, efelett semmilyen BIOS-al nem fog menni. Mivel a chipset 128GB-ig kezel, ezért BIOS frissítéssel addig kitolható, de afölé már nem... Az összes ATA100 elötti chipset csak a 120-as vinyókat tudja kezelni max, azt is csak akkor ha van hozzá friss BIOS. De rakhatsz bele akármilyen BIOS-t, vagy oprendszert a 160-as vinyók nem fognak menni, mert fizikai korlátja van, mégpedig a 48bit-es LBA címzés hiánya...
-
L3zl13
nagyúr
Nem biztos, hogy erről van szó, de gmail-ra, gmail-ról nem lehet exe-t és exe tartalmú zip-et küldeni.
-
zso73
veterán
Az üzenet nem küldhető el, mert a kiszolgáló visszautasította az egyik címzettet. A visszautasított e-mail cím a következő volt: ''angard@gmail.com”. Tárgy 'UATA', Fiók: 'pop3.monornet.hu (1)', Kiszolgáló: 'smtp.monornet.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '550 relaying mail to gmail.com is not allowed', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 550, Hibaszám: 0x800CCC79
Na ez milyen? Sehonnan sem! -
tomcsi23
veterán
Volt már régi bx-es lapban 120 gigás is, de úgy ment, ahogy kraftxld írta. Egy kisebb vinyón a rendszer, a másikat biosban letiltani, hogy nincs, a win majd szépen felismeri. Nem túl gyors valóban, de működött.
-
kraftxld
félisten
http://rom.by
itt találod a bios patchert -
zso73
veterán
A biosz nem látja a winyót! A patchert nem akarom kipróbálni....Bár
Ha löktök róla linket megnézem! Biztosra akarok menni!
A Win dolog megbukott! XP telepítés meg volt! Örültem ezerrel...formáz.......másol.telepedik........Restart........No system disk.A kicsi nagy összeállítást nem próbáltam. Nem volt rá időm! De még lehet,hogy sort kerítek rá!
Azért akarok kártyát, hogy a sebesség is nőjjön! -
kraftxld
félisten
Bios frissítés első körben, ahogy loha mondja, aztán ha nem találsz bios és award bios van benne, akkor biospatcher, ha ez se jött be, akkor a rendszert kis vinyóra rárakni, és hagyni kell, hogy a win kezelje le a nagy vinyót.
Ha ez se járható út, akkor vezérlőkártya. -
szesa
senior tag
Regen volt Bxes lapom abban hasznaltam egy promise ultra 100 tx2 vezerlot - de nem compaqba!, ha esetleg erdekel meg megvan a kartya.
-
zso73
veterán
Tegnap küzdöttem A Compaq géppel. A tulaja szeretné, ha a Samsung 80GB-s winyóját működésre birnám a gépében. Gondoltam egy merészet, és Felajánlottam, hogy egy ATA kártyával megcsinálom neki.Valaki rakott már Compaq gépbe ATA kártyát? Nem lesz gond a *^ˇ#*#***#**# biosz beállításánál? Melyik tipussal van a legkeveseb szívás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Battlefield 6
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest