Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Na, tegnap aztán jó fáradt lehettem, mert ahogy visszaolvastam, észrevettem, hogy elég sokszor sikerült félreütnöm a billentyűket. Nem, mintha most kipihent lennék...

Történt ugyanis, hogy Rékus fél 6 körül sírdogált, és persze csak úgy nyugodott meg, hogy felvettem. Ezért fogtam, és magunk közé vettem, mondván, hogy 7-ig még van idő, aludhatunk még kicsit. De Rékám nem így gondolta. Kukorékolt, ugatott, meg egyfolytában magyarázott. Néha elbóbiskolt ugyan, de kevés időre. Ez persze azt jelentette, hogy én sem aludtam, mert minden hangra nyitva volt a szemem.
    7-ig mégis vhogy elhúztuk a fekvést. Akkor aztán kezdődhetett a nap. Reggeli, öltözés, indulás az oviba. Aztán bevásárlás és haza.

Az ebéd szinte készen volt, csak pár apróságot kellett készítenem. Réka egész jól bírta, de 11-kor győzött az álmosság, és elaludt ülve. Viszont csak fél 1-ig pihent, aminél mostanában mindig többet alszik.

A délutánt azonban mégis jól bírta. Nem volt nyűgös, sírós. Jót játszottunk mindhárman. Este mégis elég nehezen aludtak el, főleg Borka, akit fél 10-kor végre sikerült ágyba fektetnem.

Jaj, el ne felejtsem...2 nappal ezelőtt kibújt Réka 6.foga. A jobb felső kettes. :D

Aktív témák