- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Réka alvása nagyon nem tetszik. Sokat nyöszörög álmában, nagyon nehezen alszik el, ha felveszem az zavarja, ha leteszem, az. És egyfolytában ütöget, csipked, harap, ha leteszem, akkor meg kéredzkedik a kezembe vissza. A köhögése már csak nagyon ritkán jelentkezik, tehát biztos, hoyg nem ez a baj. De vmi mégis zavarja. A fogára gyanakszom, mert mi más lenne? Kb 3 napja tart ez az állapot. Ha hulla fáradt, akkor sem tud elaludni. Hajnalban pedig csak úgy alszik, ha a karomat szorongatja. Maximum fél óra az az időszak, amíg az ágya mellett tudok állni, mert vagy a lábam vagy a karom zsibbad el. Ha pedig megmozdulok, rögtön észreveszi, és már sírdogál is.
Úgyhogy most ráállok a fogínyfájás csillapítása projektre, és remélem, hogy ez az, ami miatt zaklatott.
A másik Borka. 6 után megint jött át, és kéretőzött, hadd aludjon velünk. Vmi miatt ő is nyugtalanabb, nem tudja kipihenni magát.
A mai nap nyugalmasan telt. Kedvesem is szabin van megint, bár a délelőtt folyamán elment üzemorvosi vizsgálatra, és kis dolga volt a gyárban, de ebédre már itthon volt.
Rékus délutáni elalvásakor már nem tudtam mit tenni. Kicist kimentem a szobából, mert dolgom volt, és mire pár perc múlva visszamentem, Kismanó már nyugodtan szuszogott.
Borkához pedig átjött a szomszéd kislány. Aranyosan együtt játszanak.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest