- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Az éjjel nyugalmasan telt, de hajnali 5-kor már megint le kellett vele feküdjek, mert csak rajtam volt hajlandó aludni. Így reggel 7-ig kihúztuk.
Borka Apájával aludt hajnaltól, legalább ők kipihenték magukat.
Délelőtt felhívtam a gyerekorvost. A Sinecod cseppeket javasolta.(Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe?
) Szerencsére volt is itthon, gyorsan adtam is be Rékusnak belőle. 10-fél 1-ig nyugodtan tudott aludni, a köhögés nem zavarta.
Borkával kimentünk játszani az udvarra, mert megint nagyon jó idő volt.
Jöttek ma a gipszkartonosok és a pinceszigetelők is. A pince teljesen kész, már csak festeni kell. 130 ezret fizettünk ki érte, remélem nem lesz gond vele.
A gipszkartonosok a héten befejezik a munkát, aztán csütörtökön jöhetnek a festők.
Délután sétáltunk egy nagyot hármasban, azaz négyesben: mi lányok+ Mogyoró. A halastóhoz mentünk el, ami mellett a bicikliút visz el. Ott szabadon engedtük Mogyit, hadd szaglásszon, szaldgáljon. Nagyon meg voltam vele elégedve, szófogadóan, nyugodtan viselkedett, és még Borkának is szót fogadott.
Fél 3 után pedig felkerekedtünk, mert Kedvesem megint üzletelt, és lett egy új videókártyánk, mert Apukámé bedöglött. Ez mindig okot ad arra, hogy mi újítsunk. Így nekünk lett egy jobb, újabb, Apa pedig megkapta a miénket. Milyen jó is ez....
Az esti elalvás kicsit nehézkesen ment, de köhögés nélkül. Azóta egyszer felébredt ugyan, de gyorsan visszaaudt, és nincs köhögés. csak így is maradjon. Szeretnék már én is pihenni.
Aktív témák
- Diablo IV
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LEGO klub
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5271, 100% AKKSI
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Szerencsére volt is itthon, gyorsan adtam is be Rékusnak belőle. 10-fél 1-ig nyugodtan tudott aludni, a köhögés nem zavarta.