Aktív témák

• ladybug

őstag

No, az esti bonyodalmak után végülis megnyugvás ért, mivel anyáék is szerencsésen hazaértek, Párom is tudott tovább lanparyzni, és még a kutyák is nyugton voltak. Én is lefekhettem véger. Viszont nagyon nehezen tudtam csak elaludni.
    Réka nem is ébredt fel az éjjel, csak hajnali fél 5-kor, aztán aludtunk 7-ig. Akkor azonban mindkét leánykánk felébredt, és kipattantak az ágyból.

Reggeli után kimentünk kicsit az udvarra. Majd Rékust 9 előtt lefektettem, fél 11-ig aludt is.
    Borka pedig fel-alá rohangált az udvaron. Én meg kisütöttem addig a pogácsákat. Majd miután Kismanó felébredt megsütöttük a palacsintát a nyárikonyhában.
    Aztán ebédidő is lett.
    Anyósomat sikerült megsértenem megint. Egyre gyakrabban fordul elő. Most már nics olyan apróság, amin ne durcizna be. Emiatt nem ebédelt velünk.

Ebéd után elindultunk Apájukhoz Egerszegre. Jól teletömtük az elemózsiásszatyrunkat, hogy ne éhezzenek a Drágák. Sajnos se a palacsintának, se a poginak nem lett akkora sikere, mint vártam. Igaz a palacsinta elfogyott, amíg ott voltunk. A lekvár azonban páratlan sikert aratott. :)

4 után értünk haza. Borka 10 percet, Rékus 1 órát aludt az autóban. Borka a délután hátralévő részét emiatt kergeborka múdjára töltötte. Mindent futva, hangosan, és fülsértő beszédstílusban végzett. Estére már nagyon elegem lett ettől.

Párocskám meglepetésszerűen hazajött 6-kor. Aztán fürdés után lefeküdt pihenni, ami ugye alvásba ment át. Azóta is durmol a Drágám.

3/4 9-kor elaludt mindkét lányka. Én is hamarosan követem a csapatot.
    Íme 2 mai kép:
    [kép]

Borka kecskét etet.

[kép]

Réka Eszterrel.

Aktív témák