- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Réka csak reggel 5 körül ébredt fel. Utána pedig 7-ig aludt.
Borongós, esős reggelre ébredtünk, és mindenki kómás volt szinte egész nap.
A délelőttöt idebent töltöttük. Borka játszott, mesét nézett, Rékával sétálgattunk, és próbáltam lefoglalni vmivel, de nem nagyon érdekelte bármi is, ő menni akart.
Az idő viszont elnyomta, és 9-11 aludt. Közben az ebédet is elkészítettem.
Az ácsok jöttek ma is dolgozni. Szegények esőben dolgoztak egész délelőtt. Vittem ki nekik forró kávét és teát, hogy felmelegedjenek. Mire visszértek az ebédből, addigra meg el is állt. Sőt 3 felé ki is sütött a nap.
Ebéd után a lányok is aludtak 1-3. Aztán kimentünk az udvarra, és estig kint voltunk. Borka közben a szomszédban is volt, és sétálni is elmentünk., hogy Rékus elaludjon. Pihent is 5-fél 6.
Ma itt volt a vízvezetékszerelő, aki pénteken fog jönni dolgozni. Itt volt a villanyszerelő, aki a munkája egy részét elvégezte, a többi a gipszkartonozás után jön.
Beszéltem a bádogossal, aki holnap érkezik, és végzi a dolgát. É beszéltünk a klímással is, aki a hétvégén beszereli a csöveket, a többit pedig tavasszal folytatjuk.
És megbeszéltük az ácsmesterrel az eddig elvégzett munkát, és kiszámlázattuk az összeget, amit holnap utalni is szeretnék, csak nem tudom, hogyan? Jaj, de nem szeretek a helyi opt-be menni.
Aktív témák
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest