Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Ej, de hulla vagyok megint. Korán lefekszem, azt hiszem. Persze, csak ha a kisasszony is úgy gondolja. Pocija tele, fáradt is eléggé, dehát sosem lehet tudni, hogy mikor alszik el.

Reggel korán keltünk, már fél 7-kor ébren voltunk. Gyorsan beindítottam a mosógépet, hogy amíg összekészülődök a gyerekekkel, addig úgyis kimos. Réka hamar vissza is aludt, Borkával meg játszottunk kicsit, és elrendeztem a legfontosabb teendőket.
    Gyors teregetés után gyors szoptatás következett, és indulhattunk is Hévízre, a munkahelyre. Fél 11-re oda is értünk.
    Borka nagyon élvezte a gyerekek társaságát, felszabadultan, örömmel játszott, de 10 percenként megkeresett a szemével. Ha eltűntem, azonnal jött utánam a másik csoportba.
    Rékát meg folyamatosan dajkálta vki. Élvezte a sok óvónéni a csecsemőt.
    Fél 12-kor jöttünk el, mire Párocskám hazajött ebédelni, mi is hazaértünk, úgyhogy együtt ehettünk.

Délután meg Zegre mentünk bevásárolni. Réka baba otthon maradt édesanyámmal. Kicsit lelkiismeretfurdlásom volt, hogy lepasszoltam, és hogy 2 körül evett, mi meg fél 4-kor mentünk el. De nem volt gond vele.

Azt hiszem, mára kissé sok volt az utazgatásból, kiruccanásokból. Megyek le is fekszem. Jó éjt mindenkinek.

[Szerkesztve]

Aktív témák