Aktív témák

• ladybug

őstag

Az én kis leánykám ma reggel 6-kor megint úgy gondolta, hogy eleget aludt, és ő márpedig semmi áron sem alszik vissza. 7 körül átvonultam vele a másik szobába, ahol szépen el is aludtunk. 8-kor jött nagylánykám felkelteni minket. Még jó, mert ma kellett menni tanácsadásra. Azt mondták korán menjek. Korán? Fél 9 lett így is, mire összecihelődtem, és gyorsan bekaptam vmi reggelit öltözés közben. Kb 8-9 anyuka+gyermek volt előttünk, és a doktornő még ott sem volt, mire odaértünk. Na, erről annyit, hogy korán menjek. Szerencsére azonban elég gyorsan haladt a rendelés. Vagy csak én hittem azt? Mire végeztünk - egyébként Réka volt az egyedüli gyermek, amelyik nem sírt - már fél 11-et mutatott az óra. Az eredmény: 1 cm-t nőttünk, és 76 dkg-ot híztunk.
    Párom jött Borkával értünk, mert rögtön mentünk is Zegre. A múlt héten vásárolt külső cd tartó felmondta a szolgálatot a hétvégén, és visszavittük, remélve, hogy becserélik. Ezt szó nélkül meg is tették.

A kütyük egy része, amiket a múlt héten vásároltunk a számítógépekhez, 3 napon belül el is romlott. Szerencse, hogy ez még 3 napon belül történt. Mégis bosszant, mert miért is nem jó vmi, ha az ember újonnan megveszi? :F A lényeg, hogy visszacserélték őket, és így nem kidobott pénz volt a megvásárlásuk.

Megebédeltünk egy vendéglőben. Néha szeretem, ha nem kell a konyhában robotolnom az ebéd miatt. Tök finomat ettem: camembert-rel töltött rántott pulykamell áfonyszósszal és mosolygós burgonyával (:) - ilyen formájú burgonyából készült emberkefejecskék). Borka végre ehetett nokedlit. Már napok óta ezt evett volna.

Réka végig aludt megint, és fél 2-kor evett, ami azt jelenti, hogy 5,5 órát kibírt. Nem semmi.

[Lassan valamit kellene kezdeni a notebookok akkus üzemidejével... Már a lányom is tovább bírja egy feltöltéssel. - peterkeT]

Aktív témák