- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #19996 üzenetére
Lottózsonglőrök, Sunshine Cleaning, a Simon Pegg-Nick Frost-Edgar Wright-féle Cornetto-trilógia bármelyik darabja (Vaskabátok, Shaun Of The Dead (szerintem ritka hülye magyar címe van - Haláli hullák hajnala), The World's End).
Ha a nejednek nem gond, hogy ezek inkább rétegvígjátékok, fantasy-t szeretőknek, akkor Going Postal (Terry Pratchett-rajongóknak), Ronal The Barbarian (simán tud sírva röhögős lenni), esetleg Knights Of Badassdom (de ez azért hullámzó színvonalú, inkább csak megvannak a maga pillanatai).
-
Tim82
félisten
No, hát az eladó bocsánatot kért, hogy rossz CPU-t küldött, 22-én ér haza nyaralásból, elküldi akkor a jót. A rossz CPU-t meg nem kell visszaküldenem. Minden jó, ha a vége jó. Van egy ingyen kapott Core 2 Duo E6850 procim...
DeFranco: avokádókrém pirított kenyérre, abba kell tejföl és hagyma, bár mi újhagymával szoktuk.
-
Tim82
félisten
Tenkjú, akkor el is küldtem.
Lófittyet egyébként az eladónak, ez volt az eredeti hirdetés, ott gondosan kitörölte amúgy a CPU spec megjelölést a fotón.
-
Tim82
félisten
Na, engem is át akarnak b@szni épp eBay-en.
Dear Mr. Garcia,
I bought from you - according to the description and the title of your listing - an Intel Xeon L5420 CPU. You sent me an Intel Core 2 Duo E6850 (QXHK ES) CPU. This is not what you listed on your listing. I eagerly await from you a *real* Xeon L5420 this time.
Photos of the CPU you sent me (QXHK ES is clearly visible, so as it's not a LGA 771 CPU, it's an LGA 775): http://1drv.ms/1n3fTlw
QXHK ES: http://www.cpu-world.com/sspec/QX/QXHK.html
Thank You!
Best regards:
Miklos
Ha én képekre meg CPU spec-re teszek be linket, akkor azt kimoderálja az eBay úgy, mint a Vatera?
Ja és a csávónak 100%-os értékelése van, 318 visszajelzéssel...
-
Tim82
félisten
Na ez az ár a nem semmi. (Került egyáltalán ennyibe újonnan, 2007-2008-ban?)
-
Tim82
félisten
Mercutio_, macilaci78:
A pontos típus Kingston SNA-BR/35, elvileg fogad két db 2,5" vinyót is. Ja és ki sem bontottam anno.
2 sör szűretlen Edelweiss-ért vihető.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #19941 üzenetére
Tudom, hogy érdeklődik az ilyenek keretek iránt, már beszéltünk a témáról két hónapja. Nem tudom, hogy neki viszont van-e a helye két 2,5" meghajtóhoz a házában.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #19937 üzenetére
Asszem, valami ilyesmi az enyém is (mintha 2 db 2,5" meghajtóhoz való csavarhely lenne rajta), előkaparom most a hétvégén. Aztán majd eldöntöd, hogy kell-e. Nyilván nem kérnék érte vagyont. Esetleg két üveg szűretlen Edelweiss-t.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #19930 üzenetére
Mondjuk így belegondolva, ilyenem nekem is bóklászik a fiók mélyén.
-
Tim82
félisten
válasz
Mercutio_ #19931 üzenetére
Hosszabb távon deformálódhatnak mind a vinyó oldalán a furatok, mind a csavarok, amivel rögzíted.
Én amúgy az eBay-es narancsszínű keretet toltam be nemrég a csajom gépébe, egy Kingston V300 60 GB-os SSD-vel. Csavarozni nem kellett, cserébe ráfeszül az SSD-re a keret, mint az istennyila.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
PeeterssoN #19505 üzenetére
Nem nagy titok, hogy az, de nevesíteni - munkahelyi policy szigorítása miatt - nem fogom.
Zoo: Ásványvíz és nápolyi itt is volt.
-
Tim82
félisten
válasz
PeeterssoN #19503 üzenetére
Tekintve, hogy meglehetősen le van korlátozva, hogy mikor mehetek szabadságra, anyáznál rendesen, ha nálunk dolgoznál.
-
Tim82
félisten
Az a rész megvan mindenkinek a How I Met Your Mother-ből, amikor Ted Mosby egy részeg éjszaka másnapján arra ébred, hogy bitch stamp van a feneke fölött?
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #19399 üzenetére
Amúgy a modem szerintem szar, rendszeresen (heti 3-4 alkalommal) újra kell indítanom.
-
Tim82
félisten
"Aki nem tudná DDr3-as a lap és a proci is !" (Kiemelés gonosz módon tőlem van.)
-
Tim82
félisten
válasz
Tele von Zsinór #19131 üzenetére
Tervben van, hogy másik notira (Thinkpad X200-ra - végiggondolva, semmilyen Windows-specifikus dolgot nem használok rajta, ami életbevágóan fontos lenne) megy egy Linux Mint, de ott is igazából a Cinnamon-ra vagyok kíváncsi.
A Kubuntus gép egy Thinkpad R61, most már van annyi RAM, illetve kellően erős CPU benne ahhoz, hogy érdemes legyen rajta VirtualBox alatt más disztrókat is megnézni. A Mate-t talán majd ott, de igazából nem fogott meg a felület.
*
Mai napi vicces hirdetés: Apply i-ibook G4 (sic!), satás billentyűzettel. -
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #19087 üzenetére
4-5 abból biztosan van most, asszony ma délelőtt nyomta a kezembe, hogy vagy használjam fel, ha akarom gyűjteni, vagy adjam oda valakinek, aki gyűjti.
-
Tim82
félisten
válasz
Tele von Zsinór #19116 üzenetére
Nekem ez az első köröm KDE-vel (Kubuntu 14.04), évekkel korábban Ubuntu-val (még az Unity előtt) meg Linux Mint-tel próbálkoztam (asszem, akkor még mindkettőnél Gnome volt az alapértelmezett felület). De amúgy semmi extra, egy szép háttérkép, Conky-ból egy értelmesebb téma, ami kijelez egy-két alapinfót, meg Docky. Linuxos képességeimből jelenleg ennyire telik, most van elég gépem ahhoz, hogy egyet dedikáltan arra tartsak, hogy tanulgassam vele.
A Docky amúgy picit bug-os, ha ráviszem az egérmutatót és gyorsan végighúzom a dokk ikonok fölött, akkor szellemképesen jelennek meg az ikonok.
A Battle for Wesnoth meg nagyon régi kedvenc.
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #19109 üzenetére
Kérdezz rá fagyalllo-nál.
-
Tim82
félisten
válasz
PeeterssoN #19094 üzenetére
Vagy lehet, hogy békülős szex - fenékbe. Zoo-éba, nem az asszonyéba...
-
Tim82
félisten
válasz
werszomjas #19053 üzenetére
Van. Két USB port kell hozzá, a másodikról szedi a tápot. Táp- és adatkábel természetesen van hozzá.
-
Tim82
félisten
válasz
Magnum_ #18793 üzenetére
Hatmy bad, csak öt éve utazok nap mint nap a hármas metróval majdnem az egyik végétől a másikig, ez a "le se ülök"-hozzáállás - bár tiszteletreméltó - sajnos már kikopott belőlem. Mondjuk úgy egy-két éve kaptam magam azon, hogy nem vagyok lovag, ha van szabad hely és nincs látványosan rászoruló ember, én szívbaj nélkül leülök.De szerintem egy metróülés 6 emberre van tervezve, nem 4-5-re, a heréim meg nem zápulnak meg attól, hogy nem dobom szét a lábaimat.
-
Tim82
félisten
válasz
Mercutio_ #18788 üzenetére
Azon metrón utazó polgártársakra, akik direkt széles terpeszbe vágva magukat ülnek az ülésen, másfél helyet foglalva egy helyett, egyértelműen ráfér egy sucker punch. Érdekes, hogy én a magam 195 cm-es magasságával és 100 kg körüli testsúllyal le tudok úgy ülni, hogy nem keltem azt a benyomást, hogy sürgős borotváltgolyó-szellőztethetnékem van.
Jut eszembe, lehet, hogy bőven előbb lelépek ma melóhelyről, akkor el tudok ugrani a Te melóhelyedhez az SSD-ért.
-
Tim82
félisten
Na, ebből ma se lesz strand.
-
Tim82
félisten
válasz
Petyyyyy #18528 üzenetére
Nem hiszem, nem néz ki negyvennek se. Amúgy szült volna ő korábban is, csak többször is elvetélt, meg eleve nehezen esett teherbe, ennyi a háttértörténet.
Mellesleg egyáltalán nem ritka, hogy valaki a harmincas évei végén, negyvenes évei elején szül és ennek - mint látod - nem feltétlenül az az oka, hogy előbb megvalósította önmagát.
-
Tim82
félisten
válasz
CoolBoy323 #18523 üzenetére
És mindehhez mennyi idősek vagytok, hogy ennyire biztosra veszed, hogy ez nem fog változni nála?
For the record, egy közeli barátosném most szült gyereket 42 évesen.
-
Tim82
félisten
D-Sub to DVI + DVI to HDMI kábel? Bár azzal hang nem lesz.
Amúgy ő árul ilyesmit, asszem, pont a Köki Terminálban lehet tőle átvenni.
Dr.Zoo: vettem sima, szűretlen Argust is, meg Majestic-et is, holnap este leteszteljük egy barátommal.
Kiki18: ha jól sejtem, HDMI-s XBox 360-at akar rákötni csak D-Sub-os monitorra. Ilyen irányban működnie kellene jó eséllyel, fordítva valóban nem.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
A Gangstagrasst leszámítva nem hallgatok semmi olyan zenét, amiben rappelnek.
-
Tim82
félisten
Én napok óta hurcolok magammal egy China Mieville-regényt, de még mindig nem kezdtem bele...
A könyvhéten kivágtam vagy 15k-t sci-fi-kre.
-
Tim82
félisten
válasz
PeeterssoN #17813 üzenetére
Annak a közelében sem.
-
Tim82
félisten
válasz
bitpork #17427 üzenetére
Lehet, hogy a célpontjaidnak már van némi negatív tapasztalatuk a social engineering-gel.
(Nem lehetett kihagyni.
)
-
Tim82
félisten
válasz
Kiki18 #17343 üzenetére
Továbbra sem értem, miből gondolod, hogy neked vagy bármelyik megcsalt félnek (függetlenül attól, hogy a megcsalás mennyire érint mélyen) bármilyen morális alapja lenne a személyes sértettségen felül bármiféle büntetést, "móresre tanítást" végrehajtani.
És képzeld, én is voltam megcsalva, nem négy hónap, hanem három éves kapcsolat végén, úgy, hogy azt hittem, minden rendben van, mert a csajsziban nem volt annyi bátorság/tisztesség/hajlam a problémamegoldásra, hogy elmondja, hogy nem boldog velem.
So what? Ettől nekem büntetnem kellett volna? Mondom, hagyjuk az ilyen butaságokat. Legyen ilyenkor kalap és kabát, csókolom, now fuck off and die és ennyi. Nem a mi dolgunk a másik fél nevelése, terelgetése, meg némi önbíráskodás alkalmazása felette, csak mert megbántott minket.
-
Tim82
félisten
válasz
Kiki18 #17340 üzenetére
A "tett tönkre az életét" pedig erősebbre sikerült,mint gondoltam.Nem arra céloztam,hogy tegye hajléktalanná,csak tanítsa móresre valahogy.
Még mindig áll a kérdésem: minek? Kiegészítem: milyen alapon? Büntessünk meg minden olyan lányt, aki nem bennünk látja a nagy Őt és ezért szakít velünk? Hagyjuk már az ilyen móresre tanításos butaságokat, nyilván kemény két percre jobban érzi magát mindenki a "nemes" bosszútól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Konteó topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest