Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsu_
senior tag
Voltam a MediaMarktban. Nagyon készségesen adtak egy bónt (mínuszos számlát), amit levásárolhatok. Mondom ok, bemegyek és keresek egy DKU-5ös kábelt. Nem találok...
Megkérdezem az eladót. Mondja, hogy DKU-5 csak eredetiben van, amit 17ezer forint. De hozzáteszi, hogy vegyem a most akciós DKU-2t mert az töredékébe kerül és a 2 kábel ugyanaz. Mondtam, hogy pont tegnap vettem és nem ugyanaz, még a Nokia honlapon is megnéztem, stb...
Erre a srác: hát ez érdekes, mindig ezt szoktuk ajánlani DKU-5 helyett és eddig még senki nem hozta vissza
De ami érdekes még, hogy utána bementem 3 gsm boltba. És ebből kettőben szintén megpróbálták rámsózni a DKU-2 kábelt azzal a dumával, hogy az ugyanaz, mint a DKU-5, csak olcsóbb
Most én vagyok hülye, vagy ennyire nem értenek hozzá a gsm boltokban??
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest