Hirdetés
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Magisk
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Aktív témák
-
-
Turmoil
senior tag
Nekem egy ilyen capture chipre épülő PixelView PlayTV Pro kártyám van Phillips tunerrel.
A saját szoftverét félrerakva átálltam a Dscaler programra, ha jól emlékszem, akkor ehhez nem is kell WDM driver!
Hang elég érdekes megoldás, mert a kártya hangkimenetét kell a hangkártya line-in bemenetére kötni a mellékelt kábellel... De még így is elég nehéz volt összehozni DScalerrel a hangot. Viszont már nem tudom elmondani, hogy hogyan sikerült. -
Dr.Burn
őstag
Még mindig az istenért sem tudtam üzemelésre birni. Másnak semmi tippje?
-
zhusi
csendes tag
nekem meg hang nem akar kijonni belole sehogy se :(
-
Dr.Burn
őstag
válasz
Charlie Gordon
üzenetére
[L]http://heanet.dl.sourceforge.net/sourceforge/btwincap/btwdmdrv-src5.3.6.zip[/L]
Ezt. -
Dr.Burn
őstag
Sikerült felraknom a drivert de nem jó. Nekem BT848 driver kénne XP alá ami felmene. Mert egyszerüen az nem akar felmeni normálisan. Már az XP felismerte Philips kártyának meg minden egyébnek. De egyszer sem sikerült müködésre birnom. Általába a progik ilyen hibával lépnek ki. Fail127
-
Dr.Burn
őstag
Helios a tuner márkája.
-
Dr.Burn
őstag
válasz
Charlie Gordon
üzenetére
köszi. Nézzem
-
sirály12
őstag
Hella. Nekem is van egy tunerem, igaz bt878-as. Nem toom a kettő közt mi a különbség, de az enyimé megy xp alatt is. Bár egy kicsit buherálni kellett. Ha a drivert felrakod (Az Xp kicsit dünnyögni fog, kiírja hogy nem is hozzá készült, de csak ragd fel) akkor a pctv progit hagyd a francba. Szedd le a netről a Dtv nevű progit és láss csodát, mer müxik. Egy kis hibája van a dolognak: nincs távirányítő alatta, de ha az is kell rakd fel a pctv progit (fagyások sorozata) és akkor az is lessz. De szerintem távirányító nélkül is királyul lehet használni.
Sok szerencsét. :P -
Dr.Burn
őstag
Az a gondom hogy XP alá nem találok drivert. :( És sajnos nem tudom használni. Tud valaki olyan megoldás hogy mennyen XP alatt? Vagy kitud valami jó tippet adni?
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kuponkunyeráló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- További aktív témák...
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest