Új hozzászólás Aktív témák

• lajafix
    addikt

Tegnap hazaérek, folyik a kertben az ivászat:
    - Vylyan Chardonnay 2006. kicsit kénes szag tört elő, 10 perc szellőztetés után kevésbé, jöttek a ch jegyek, rosszabat senki se igyon, de inkább még jobbat. :D
    - Takács Lajos - Hollóvár - száraz furmint 2006. Citrom, narancs és nem tudom még milyen déligyümölcs erdő illat, 20 perc után is alig lanyhult. Komplex, telt, vastag, harmonikus íz, jellegzetes furmint, 13% alkohollal.
    - és ez a kis aranyos a linken leírt jellemzés tökéletes, el se kell olvasni(most gugliztam ki én is) botorrúak is ezt érzik. amikor az ember borteszteket olvas, akkor soxor röhög hogy miket éreznek a szerencsés tesztelők, pl a maracuja erdőben hány citrom és narancsfa áll, amikor a tölgyfahordó égetés folyik...:) Nos ennél a bornál nem lehetett röhögni. :R Amikor a dugót kihúztuk, enyhe málna, szeder meg mindenféle pirosgyümölcs illat kezdett előjönni, másfél méterről éreztem(szaglásommal semmi probléma nincs még ezek szerint). a pohárba beleszagolni kicsit bátor tett volt, ugyanis kinyúlt a maci a málnásból és orrbavágott egy kosár gyümölccsel. illat/aroma kúrának tökéletes. 10 perc után a gyümölcs illat eltűnt és tört fel a kávé erősen. Az íze tökéletes, simogató érett tanin, semmi szokásos szájösszehúzás, csúszik lefele... Nos ez kb életem bora lehet és mivel elég tiszta voltam, a 2 fenti fehérből össz 2-3 decit ihattam élveztem az ízét. Az utolsó korty lecsúszása után 2 perccel jött a telefon, hogy a sógornőm egészséges lányt szült! :K

Ez után a Solus projectet töröltem. :)

Új hozzászólás Aktív témák