- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
vagy en voltam faradt es kb negy cikket zanzasitottam egybe
.BomiBoogie: persze. egyebkent most tolom meg csak a 2 DLCit, a Torque kozepes volt, a Pirate Booty meg siman uninspired, (foleg hogy itt mar nagyon idegesito volt, hogy lvl30as a loot mikozben 35os a kari elso vegigjatszas utan), viszont veeegre a dragonsnal a sajat szintemen vannak az ellenfelek, vannak upgradek es vegre nem 4XPert harcolok idegesito es fedett crit pontu ellenfelekkel. plusz rendbekaptak a tortenetet, kb annyira szorakoztato, mint anno a Borderlands 1 -telitalalat- zombis DLCje.
TESCO-Zsömle: passz, CoDokkal sose jatszottam, revieweket normal esetben nem nezek, max a kotakut. meg amiken latom, hogy lehuzza a jatekot.
--
nehezseg azert lehet para, egyik veglet kb az elso FEAR es a Stalker SoC volt amiken kb setagalopp volt vegigmenni, masik veglet meg talan az elso Alien vs Predator volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.