- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
-
Mobilarena
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmtgp
tag
Esélytelen. Nem tudom, mikor csináltad, de azóta annyi patch volt, hogy csak na. Nem olvastam végig miket változtattak, de hogy erősítettek az ellenfeleken az biztos. Most Rafa-val megyek uvhm4-re, a 3-ban mindenkinek volt + pajzsa, meg legalább 3-4 vile enemy helyszínenként (ha nem több)... iszonyatosan fárasztó volt.
Amonnal úgy tudtam megcsinálni, hogy szinte OP nálam a skill, meg a gear(végtelen akcióidő, végtelen túlpajzs.... így is volt kb minimum 8-10 perc)
Vex-re kifarmoltam mindenféle class modot, van vagy 20 BOD-om (ilyen-olyan), meg más csomó legendary fegyó....
UVHM5 megvan, de utána esélytelen.
A zöld ágat nem is értem. (néztem a videót, fogalmam sincs mit csinál a gyerek, hogy van indításkor annyi jelzője ? Ja és 130+ szinten van nála a spec.... hogy ? ahhoz mennyit kell egy karival játszani ? - mert ugye nem lineárisan növekszik, nálam kb 160 óra, és 65.....)
Reddit-en néztem utána azért pár fogalomnak, mert így 500+ felett azért nem árt tudni mi mit jelent, de így se értem még a felét se...Szóval nem adom fel, de Vex-et pihentetem, minden variációt kipróbáltam, addig jutok max, hogy kitakarítom az alaphelyszínt, aztán kb vagy leesek, vagy meghalok... egy idő után frusztráló.
Pár bug-ba is belefutottam :pl. a Carcadia Burn Guardianja nem akart meghalni miután elfogyott az élete😗. Vicces volt, kb fél óráig azzal szórakoztam, hogy lövöm az általa dobált akármiket mindenféle fegyverrel (alul, felül), hogy legalább a fegyóm statisztikáit növeljem 😂. Aztán meguntam, de teljesen ki kellett lépnem, hogy helyreálljon,.
Új hozzászólás Aktív témák
- Átírja az ENSZ az önvezetés szabályait
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Minden, ami hőszivattyú
- Arc Raiders
- Besegít az AI a zöldségespultnál
- Gitáros topic
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- További aktív témák...
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7735HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- DDR4 -es 8GB -os notebook memória eladó
- HP EliteDesk 800 G3 PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- HP EliteDesk 800 G3 MT, PC, I7-7700, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- FC26 Nintendo Switch játék
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest