- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmtgp
tag
Esélytelen. Nem tudom, mikor csináltad, de azóta annyi patch volt, hogy csak na. Nem olvastam végig miket változtattak, de hogy erősítettek az ellenfeleken az biztos. Most Rafa-val megyek uvhm4-re, a 3-ban mindenkinek volt + pajzsa, meg legalább 3-4 vile enemy helyszínenként (ha nem több)... iszonyatosan fárasztó volt.
Amonnal úgy tudtam megcsinálni, hogy szinte OP nálam a skill, meg a gear(végtelen akcióidő, végtelen túlpajzs.... így is volt kb minimum 8-10 perc)
Vex-re kifarmoltam mindenféle class modot, van vagy 20 BOD-om (ilyen-olyan), meg más csomó legendary fegyó....
UVHM5 megvan, de utána esélytelen.
A zöld ágat nem is értem. (néztem a videót, fogalmam sincs mit csinál a gyerek, hogy van indításkor annyi jelzője ? Ja és 130+ szinten van nála a spec.... hogy ? ahhoz mennyit kell egy karival játszani ? - mert ugye nem lineárisan növekszik, nálam kb 160 óra, és 65.....)
Reddit-en néztem utána azért pár fogalomnak, mert így 500+ felett azért nem árt tudni mi mit jelent, de így se értem még a felét se...Szóval nem adom fel, de Vex-et pihentetem, minden variációt kipróbáltam, addig jutok max, hogy kitakarítom az alaphelyszínt, aztán kb vagy leesek, vagy meghalok... egy idő után frusztráló.
Pár bug-ba is belefutottam :pl. a Carcadia Burn Guardianja nem akart meghalni miután elfogyott az élete😗. Vicces volt, kb fél óráig azzal szórakoztam, hogy lövöm az általa dobált akármiket mindenféle fegyverrel (alul, felül), hogy legalább a fegyóm statisztikáit növeljem 😂. Aztán meguntam, de teljesen ki kellett lépnem, hogy helyreálljon,.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Formula-1
- Autós topik
- Revolut
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest