Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
boom6991
üzenetére
hmm...
de talán jó megoldás még,ha olyan fegyóval mész,ami jobban szór,ha már bugolsz,sőt egy örök pajzs mégjobban megkönnyíti az életed 
Egyébként szerintem cuccozni jobban megéri a fegyverreaktár,bár azt willowtree-vel vissza kell mindig állítani,de több cuccból válogathatsz,aki meg nem rest ki-be lépkedni a főmenüig,majd vissza a játékba,és megvan a Revolution dlc,azt megcsinálva rögtön ott lesz a Tartarus station-on olyan 30 láda a föld alatt+útközben is lehet párat nyitogatni,és trükk vagy ölés sem kell.
Egyébként pedig felrakva az Oasis pakkot,jobbnál jobb "házi" tápoló-fegyótesztelő helyből lehet válogatni,sőt házi készítésű missziókat is meg lehet próbálni pl.
Nekem biztos van egyébként olyan 200 Craw-ölésem,de én azt tudom mondani,hogy nem éri meg...Pearl fegyó nem esett soha,de sokszor volt,hogy 4-en nem vettünk fel semmit a kupacból,annyira nem adott semmit.Gyakorlatibb haszna a karifejlesztés,csak kell egy jó support gunner,ha valakinél van végtelen pajzs,elég,ha az megy fel harcolni egyedül,a többieknek meg csak annyi a dolga,hogy váltogassák a fegyvereket,mire is szeretnének proficiency-t a szint mellett...természetesen arra gondolok,hogy fent a kisebb ellenfelek is remek xp-ket adnak,kár elsietni a crawot,a kicsik újratermelődnek.Ami kell,az egy jó savas és tüzes fegyó.Bár a szintet és a proficiency-t másodpercek alatt ki lehet maxolni willowtree-vel is...
-
BandiHUN
veterán
válasz
boom6991
üzenetére
én is használtam,jó dolog hogy újra lehet kezdeni,ráadásul érdemes benyomni a "normális" skálázást,teljesen elégedett volam,amikor az alaphelyszínen a kapun kimenve nekem ugrott 5 70-es skag,és jobbról kiballagott 3 69-es zorall emberke...
BoneHead-et pedig házi de nem ultrabrutál fegyverrel is lőni kellett egy darabig,mire megfáradt...
kihívást keresők mindenképp jelöljék be azt az opciót is 
-
zilazil
őstag
válasz
boom6991
üzenetére
Velem is előfordult, ez egy bug. Akkor fordulhat elő, ha úgy lépsz be máshoz online, hogy nem csináltad végig a fő szálat a DLC-ben, és a raktár felrobbantása azelőtt megtörténik, hogy te a történetben ott tartanál. A tévedés jogát természetesen fenntartom, én ezt vettem észre.
Linkelve volt itt ez az oldal: http://myborderlands.com/QuickFix.aspx
Itt resetelni tudod a DLC-ket külön külön is, de akár az egészet is ha akarod. Biztonsági mentést mindenképp csinálj.
-
kapcsolat88
tag
válasz
boom6991
üzenetére
Az sztem is moddolt,99,9 % biztos vagyok benne,leginkább az ammo regen miatt,mert az a savior
http://borderlands.wikia.com/wiki/Anarchy
http://borderlands.wikia.com/wiki/Savior
Persze láttam már sok érdekes dolgot...pl van egy "fegyverszerkesztő" progi,ami azt is megmutatja,hogy melyik fegyver legális,vagy sem.Találtam egy glorious ogrét aminek nagy a tölténytára és az előbb említett progi azt jelezte,hogy az biz nem legális fegyver,holott craw dobta nekem....Ám az anarchy anarchy...Persze nem baj és nem is zavar,teljesen rendben van minden,csak állást foglaltam.A félreértések elkerülése végett

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- PS5 fat konzol
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de talán jó megoldás még,ha olyan fegyóval mész,ami jobban szór,ha már bugolsz,sőt egy örök pajzs mégjobban megkönnyíti az életed 

kihívást keresők mindenképp jelöljék be azt az opciót is