Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz TESCO-Zsömle #4646 üzenetére

Igen a második sem tudta ütni hangulatban az elsőt, de pont ahogy mondod az a sok egyéb dolog kompenzált, Handsome Jack továbbra is az egyik legjobban írt főgonosz evör, egy olyan játékban ahol a sztori meg karakterek másodlagosak (lennének) végülis. Anniy, hogy a második rész viszont sokkal változatosabb volt, ami egy 50-60 órás végigjátszásnál már inkább előny szerintem, de tény hogy olyan erős hangulata egyik pályának sem volt mint a Bl1 legjobb pillanatai.

Amúgy szokan szidták Anthony Burch-öt hogy telefosta meme-ekkel a játékot, amit aztán 15 év múlva már senki nem fog érteni szóval mire volt az jó, de ennek ellenére nagyon jól tudta a karaktereket írni. Szvsz Tiny Tina a legjobb példa erre, hiába van benne a Bl3-ban vagy az előfutárként kiadott utolsó Bl2 DLC-ben, már feleolyan vicces sincs szerintem.

#4647gbors
    "Ez nem tény, hanem sokak szubjektív véleménye. Én pl. nem értek vele egyet :)"
    Szerintem is sokat fejlődött, de annyit szerintem sem hogy elvigye a hátán a játékot úgy hogy ezen kívül mindne más leromlott. Nagy szenvedve fejeztem be a Bl-3at mert már nagyon-nagyon untam, hiába az első pár órában még megvolt a wow faktor, hogy lehet csúszni, kapaszkodni, fegyverek jól szólnak, rendesen ütnek, van továbbgondolt érdekes mechanika stb. A borzalmas sztori, fájdalmasra írt karakterek, fantáziátlan pályadesign, és a kb semmit nem fejlődött küldetésdesign hamar elefledtette azt hogy a minute-to-minute gunplay valóban fejlődött.

Ezt a Wonderlands akármit próbálta valaki amúgy? Olyan rossz mint a Bl3?

Új hozzászólás Aktív témák