Hirdetés
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Fotók, videók mobillal
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen a második sem tudta ütni hangulatban az elsőt, de pont ahogy mondod az a sok egyéb dolog kompenzált, Handsome Jack továbbra is az egyik legjobban írt főgonosz evör, egy olyan játékban ahol a sztori meg karakterek másodlagosak (lennének) végülis. Anniy, hogy a második rész viszont sokkal változatosabb volt, ami egy 50-60 órás végigjátszásnál már inkább előny szerintem, de tény hogy olyan erős hangulata egyik pályának sem volt mint a Bl1 legjobb pillanatai.
Amúgy szokan szidták Anthony Burch-öt hogy telefosta meme-ekkel a játékot, amit aztán 15 év múlva már senki nem fog érteni szóval mire volt az jó, de ennek ellenére nagyon jól tudta a karaktereket írni. Szvsz Tiny Tina a legjobb példa erre, hiába van benne a Bl3-ban vagy az előfutárként kiadott utolsó Bl2 DLC-ben, már feleolyan vicces sincs szerintem.
#4647gbors
"Ez nem tény, hanem sokak szubjektív véleménye. Én pl. nem értek vele egyet
"
Szerintem is sokat fejlődött, de annyit szerintem sem hogy elvigye a hátán a játékot úgy hogy ezen kívül mindne más leromlott. Nagy szenvedve fejeztem be a Bl-3at mert már nagyon-nagyon untam, hiába az első pár órában még megvolt a wow faktor, hogy lehet csúszni, kapaszkodni, fegyverek jól szólnak, rendesen ütnek, van továbbgondolt érdekes mechanika stb. A borzalmas sztori, fájdalmasra írt karakterek, fantáziátlan pályadesign, és a kb semmit nem fejlődött küldetésdesign hamar elefledtette azt hogy a minute-to-minute gunplay valóban fejlődött.Ezt a Wonderlands akármit próbálta valaki amúgy? Olyan rossz mint a Bl3?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"