- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
-
spanyoll
addikt
Na akkor már csak ki kell tapasztalni a megfelelő locsolást. Egyelőre kapott naponta kb, de most egy kicsit hagyom akkor, kb 2 napontára. A hideg meglehet, hogy nem tesz jót neki, kb 17-18fokon van egész nap, cska néha kap melegebbet. Ha viszont melegebbre rakom akkor még azt a kevés napfényt is elvenném tőle amije van :/
Köszi a választ amúgy, megnyugodtam,hogy nem haldoklik -
spanyoll
addikt
Ójaj , nem tudom mi van a kis fácskámmal, de az egyik levele elsárgult, majd később bebarnult, majd leesett. Nem tudom eldönteni, hogy most ez azért van mert nem kap elég vizet vagy pont, hogy túl sokat. Esetleg túl meleg van vagy túl hideg? Segítséééég
-
spanyoll
addikt
No ma vettem egy ficus pandát. Kíváncsi vagyok mennyire fogja bírni nálam. Közelebb raktam az ablakhoz, de még nem túl közel a fűtőtesthez, nehogy szegény megsüljön
Ha hazaértem kap egy kis vizet, aztán meglássuk, hogy mi lészen majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Kugoo Kirin G1
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest