- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vancha2
aktív tag
Ezercsillag fácskát? Az nagyon szép, ha virágzik!
Információk:
Örökzöld cserje, csillag alakú fehér virágai nyáron nagy tömegben nyílnak. Latin neve a kellemetlen szagú gyökerére és kérgére utal. India, Kína és Japán szubtrópusi vidékeiről származik, a mérsékelt éghajlatú területeken csak szobában tartható. Levele apró, sima, fehér virága egyszerű vagy telt. Létezik bíbor virágú és tarka levelű változata is.
Az ezercsillag fácska minden stílusra alkalmas, kivéve a hokidachit és a chokkant. Közepestől az extra kicsiig terjedő méretekben neveljük.Nevelési útmutató:
Elhelyezés: Napos meleg helyre állítsuk. Minimális hőigénye 12 C. Óvjuk a hideg levegőtől.
Öntözés: A vegetációs időszakban naponta öntözzük. A magas páratartalom fenntartása érdekében vízzel permetezzük, kivéve virágzáskor, ugyanis a nedvesség elszínteleníti a sziromleveleket. Télen, amikor rövidebbek a nappalok, tartsuk viszonylag szárazon a talajt.
Tápanyag utánpótlás: A vegetációs időszakban kéthetente, télen havonta tápoldatozzuk.
Átültetés:Kétévenként ültessük át, kora tavasszal. Normál talajkeveréket használjunk.
Metszés: Vágjuk vissza az új hajtásokat egy vagy két levélpárra az átültetés után.
Szaporítás: Zölddugványokat vágjunk, azok tavasszal vagy nyáron könnyen meggyökeresednek.Egyébként miért nem veszel egy könyvet (én sem magamtól vagyok ilyen okos
).
Nekem ez van meg (szerintem a legjobb magyar könyv): Link
Új hozzászólás Aktív témák
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest