- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Vigneau félisten válasz  nyuszika0216

üzenetére nyuszika0216

üzenetéreSzia! A borsfám is megadta magát időközben. Bár még zöld az ága, de leszáradtak a levelei 3-4 nap alatt. Gyors földcserét csináltam és már csak sima ásványvízzel locsolom, valamint lemetszettem az elhalt részeket. Lehet, megbolygatta a belekevert táp. Viszont gyökere még van, pár új hajszálgyökeret is találtam, nem úgy, mint az ezercsillagfácskánál. Sima ficus benjaminakat kezdtem alakítgatni, eddig elpusztíthatatlannak tűnnek. A zelkova (kínai szil) valóban jó alany? Eddig azt olvastam, hogy igen egyszerű és igénytelen fajta, valamint jól bírja a "gyötrést". Lehet, pont nekem találták ki. Vigi 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest