Hirdetés
- Mobil flották
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ueda
senior tag
Nemrég újratelepítettem a gépemet. A legfrissebb nvidia driver (285.62 whql) nem működött megfelelően, ezért visszaraktam a legutóbb még problémamentesen működő drivert (266.58 whql). A hibajelenség többrétű volt, mert egyrészt az órajelek is máshogy működtek az eddig megszokotthoz képest. Ha GPU szundira kapcsoltam (pl. játék miatt), csak akadással (fekete képernyő egy pillanatra) és GPU kernel mode (Win7x64) újraindulással állította le a munkafolyamatot és lehetett váltani tevékenységet. Ha közben videólejátszás ment az fagyással megszakadt. Másrészt 2D-ben megszokott órajelekkel számolta a munkafolyamatot, az eddig megszokott 3D-hez képest. Ez az alacsonyabb hőmérsékletben is megmutatkozott. Mondjuk a játék is 2D-s órajelekkel futott 3D-ben úgyhogy innen már nem volt kedvem tovább ötletelni, hogy mi is történik és csak 1x néztem.
Fordított helyzetben nem volt gond, ha játékból kiléptem és megszüntettem a GPU szundi pipát, akkor ment minden rendben.
Lehet kártyafüggő a dolog (Palit 9800 GT Green 1 Giga), ezért nem gondolom, hogy másnál is fellépnének ezek a jelenségek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bitcoin topic
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Könyvajánló
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.11.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fordított helyzetben nem volt gond, ha játékból kiléptem és megszüntettem a GPU szundi pipát, akkor ment minden rendben.