- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
vedini #63413 üzenetére
Ez is egy olyan funkció, hogy semmi értelme csak a pénzt kérik el érte. Állítsd fixre a lámpát és kész. Aztán nem fog senki villogni. Évtizedeken át mindenki így használta.
Itt is jönnek németben ilyen jómadarak, aztán villog rá minden kamionos.ittakary: Egyetértek veled!
kardkovacsi: Azt ugye tudod, hogy nappal kötelező bekapcsolt lámpával közlekedni?! Minek kapcsolgatja automatán? Nappal a hátsó lámpáknak is világítani kell.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
vedini #63413 üzenetére
Fura, mint írtam nekem egyedül a kamion szokott problémát okozni autópályán. Lehet, hogy más a szoftver, nem tudom. Az enyém 2018 áprilisi gyártású.
Én inkább a koszra gyanakodnék. Egyrészt az szórja a fényt, még anno amikor megjelentek a Xenon lámpák azokhoz kötelező volt a fényszórómosó berendezés is. Illetve a másik, hogy ha retkes a szélvédő az meg tudja hülyíteni a kamerát.
Például ugyanígy szidni szokták az automata ablaktörlőt is. Én azt vettem észre ha koszos a szélvédő, mert mondjuk ilyen sárfelverős retek időben mész, akkor az automata ablaktörlő is meg tud zakkanni. -
aero.
veterán
válasz
vedini #63413 üzenetére
Minden ilyen szarul mukodik. Eleg, ha megnezed mikor egy ilyen jon szembe. Osszevissza csovalja a fenyt, ide-oda szor, bele-bele vakit. Az enyémre is villognak, kamiont szalagkorlattol nem latja, a szembejovo mar megvakult, mire a kamera eszreveszi. Masreszt attol, hogy amit szelre vetit lehet nem kozvetlen teged kap, viszont az emelt fenyero az ugyanugy meglatszik. Aki benne ul annak jo, mindenki masnak pedig bosszanto. Mindegy, hogy Merci, Lexus vagy Hyundai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Abus Viantor sisak
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest