Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Android szakmai topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csontikka
aktív tag
válasz
Doris Lune
üzenetére
Szia!
Hogy milyet vegyél abban nem tudok tanácsot adni, én is megvettem a 20.000 nokia stereo headsetet és vissza is vittem 1 nap mulva, hogy ennyi? akkor inkább veszek mást...
Viszont ha már esetleg vettél, és ugye lapra integrált bluetooth-od van, akkor tuti, hogy van neki saját szoftvere is...
Abban biztosan lesz olyan funkció, hogy eszközkeresés, ami megtalálja a közelben levő fülest, aztán lesz párosítás is, ami párosítja (készülék kódja a leírásban lesz(0000 vagy 1234)) és utána meg, miután települt a füles meg kell hogy jelenlen audio eszközök között. Ezután a skype beállításaiban :
Eszközök/beállítások/általános/hangeszközök meg kell jelennie egy Bluetooth Audio eszköznek (ahol a mikrofont meg a hangszórót választod ki...), ezt itt értelemszerűen beállítod és már mehet is a móka.
Esetleg még olyan lehet, hogy a bluetooth programban be kell állítanod, hogy az adott eszközt mire szeretnéd használni, akkor értelemszerűen headset funkcióra kapcsolod... de ez programfüggő!
Sok sikert
Üdv
Csontikka
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs