Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csontikka

aktív tag

válasz Doris Lune #172 üzenetére

Szia!

Hogy milyet vegyél abban nem tudok tanácsot adni, én is megvettem a 20.000 nokia stereo headsetet és vissza is vittem 1 nap mulva, hogy ennyi? akkor inkább veszek mást...

Viszont ha már esetleg vettél, és ugye lapra integrált bluetooth-od van, akkor tuti, hogy van neki saját szoftvere is...

Abban biztosan lesz olyan funkció, hogy eszközkeresés, ami megtalálja a közelben levő fülest, aztán lesz párosítás is, ami párosítja (készülék kódja a leírásban lesz(0000 vagy 1234)) és utána meg, miután települt a füles meg kell hogy jelenlen audio eszközök között. Ezután a skype beállításaiban :

Eszközök/beállítások/általános/hangeszközök meg kell jelennie egy Bluetooth Audio eszköznek (ahol a mikrofont meg a hangszórót választod ki...), ezt itt értelemszerűen beállítod és már mehet is a móka.

Esetleg még olyan lehet, hogy a bluetooth programban be kell állítanod, hogy az adott eszközt mire szeretnéd használni, akkor értelemszerűen headset funkcióra kapcsolod... de ez programfüggő!

Sok sikert

Üdv
    Csontikka

Új hozzászólás Aktív témák