- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissda
friss újonc
válasz
<Adamsky> #9280 üzenetére
Win 10-es gépen megy rendesen probléma nélkül. Az Xtreme2 gombjaira nem reagál a win 7, de a Clip 3-éra igen. Ha fordítva lenne akkor nem lenne probléma, de így pont a nagyobbat nem tudjuk használni laptoppal. Sok fórumot végigböngésztem már, de nem jutottam megoldásra. Arra gondolnék, hogy valamelyik driver lesz a ludas, de a bluetooth-ét már frissítettem, eredménytelenül sajnos, lenne valami tippetek mivel próbálkozzak még?
-
kissda
friss újonc
Sziasztok!
A következő problémám lenne: adott egy JBL Xtreme 2 bluetooth hangfal. Mindennel szépen össze tudom kapcsolni, szól is, kivéve a laptopot (Dell Inspiron – Win7). Beépített bluetooth a laptopban nem volt, egy USB portot vettem hozzá (Asus BT400). Meg is találja, csatlakoztatja is, amit a hangfal is jelez, de a hang már nem megy át, nem szól (viszont a laptop elnémul, észleli a váltást). Van egy JBL Clip 3 hangfal is, amit ugyanúgy megtalál, párosít és az szól is minden probléma nélkül. Frissítettem a bluetooh port driverét, de nem segített. Elsődleges hangszórónak van beállítva, ha csatlakoztatom, de semmi. Mit próbálhatnék még meg? Köszi a válaszokat/ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan PlayStation 5 lemezes kiadás + 2 játékkal, garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest