Új hozzászólás Aktív témák
-
kissda
friss újonc
válasz
<Adamsky> #9280 üzenetére
Win 10-es gépen megy rendesen probléma nélkül. Az Xtreme2 gombjaira nem reagál a win 7, de a Clip 3-éra igen. Ha fordítva lenne akkor nem lenne probléma, de így pont a nagyobbat nem tudjuk használni laptoppal. Sok fórumot végigböngésztem már, de nem jutottam megoldásra. Arra gondolnék, hogy valamelyik driver lesz a ludas, de a bluetooth-ét már frissítettem, eredménytelenül sajnos, lenne valami tippetek mivel próbálkozzak még?
-
kissda
friss újonc
Sziasztok!
A következő problémám lenne: adott egy JBL Xtreme 2 bluetooth hangfal. Mindennel szépen össze tudom kapcsolni, szól is, kivéve a laptopot (Dell Inspiron – Win7). Beépített bluetooth a laptopban nem volt, egy USB portot vettem hozzá (Asus BT400). Meg is találja, csatlakoztatja is, amit a hangfal is jelez, de a hang már nem megy át, nem szól (viszont a laptop elnémul, észleli a váltást). Van egy JBL Clip 3 hangfal is, amit ugyanúgy megtalál, párosít és az szól is minden probléma nélkül. Frissítettem a bluetooh port driverét, de nem segített. Elsődleges hangszórónak van beállítva, ha csatlakoztatom, de semmi. Mit próbálhatnék még meg? Köszi a válaszokat/ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest