Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyuri104
csendes tag
válasz
Ati1979 #5219 üzenetére
Igen én is néztem, hogy magában is szépen szól és a 3-as összeállítása elég komoly hangminőséget és teljesítményt hoz össze.
Ha a 3-at összevásárolom (vagy csak egy sub-ot hozzá) már nem annyira előnye az ultrahordozhatóság és ezért mondjuk összehasonlítva más termékekkel ( pl. jbl xtreme/sony xb41/denon dsb250 árkategória) megérné-e az az ártöbblet rá. -
gyuri104
csendes tag
Sziasztok !
Érdeklődnék afelől, hogy van-e valakinek tapasztalata Minirig/Minirig Minivel kapcsolatosan és megéri-e befektetni rájuk egyesével ( a Subbal kiegészítve), vagy pedig megéri-e egy darabra a 40-50 ezer forintos árkategória?
Továbbá LAMAX hangszórókat találtam árukeresőn jó véleményekkel, és ezekről is szeretnék érdeklődni mennyire szólnak jól a darabjaik a saját árkategóriájukban ?
A válaszokat előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest