- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfalibra
tag
Sziasztok!
Nem találtam külön wifi-hangszóró topikot ezért itt érdeklődnék, hogy ismer-e valaki olyan olyan wifis hangszórót (bluetooth nem jó!), amivel egyszerűen lehetne lejátszani a PC-n tárolt zenét.
Az egyszerű alatt azt értem, hogy nem kizárólag telós/tabletes appon keresztül lehet irányítani, hanem közvetlenül számítógépről is rá tudom küldeni a zenét a wifin keresztül a másik szobában lévő hordozható hangszóróra, vagyis a windowsra is fel lehet rakni a programot hozzá. Ilyet tud valaki?? -
alfalibra
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan hordozható Wifi hangszórót,amelyik szépen szól és a fürdőszobai klímát is bírja?
A szobai gépen lévő zenék eléréséhez, ha pl. a konyhába v. fürdőszobába szeretném hallgatni őket, sajnos nem ér el a bluetooth, a wifijel viszont az egész lakásban fogható. Olyan kéne, ami le tudja játszani a 192kHz-es flacet is. Az nem gond, ha csak külfödről rendelhető. Max. 60ezerre gondoltam.
Ezeken gondolkodom, valamelyikről van valakinek tapasztalata? Vagy egyéb ötlete?
Raumfeld One S
Hitachi W100 Smart Wi-Fi Speaker
sonos PLAY 1 -
alfalibra
tag
Sziasztok!
A következőhöz szeretnék segítséget, ötletet, konkrét termékajánlást kérni:
a hangforrás a szobai PC, van hozzá kötve egy Yamaha R-N602-es erősítő (ami tud ilyeneket:wifi, bluetooth, DLNA, MusicCast).Ehhez kéne nekem egy olyan vezeték nélküli hordozható hangfal, amiről tudnám hallgatni konyhában, fürdőszobában is a számítógépen lévő zenéket (anélkül ugye, hogy a szobai hangfalat kéne bömböltetni) az erősítő közvetítésével.
Nem audiofil minőségre gondolok csak hogy élvezhetően, normálisan szóljon róla a zene
+ ha létezik ilyen (?), nem lenne rossz, ha nem csak akksiról, hanem bedugva töltögetés nélküli is lehetne használni
+ a helyiségek egy szinten vannak, de mondjuk a fürdőszoba ajtaja csukva lenne, és azon keresztül is érzékelnie kéne a hangfalnak az erősítőt, plusz a párás környezetet is valamennyire kéne bírniaár: 50e ft-nál nem szívesen szánnék rá többet
Szerintetek a bluetooth jele elérne a kellő távolságba az ajtón keresztül vagy az ehhez nem elég ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatta a Panther Lake-et az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest