- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.mini
aktív tag
válasz
Digitalis #2011 üzenetére
Szia! "Vidéken" lakok, nekem a gyári antennával semmit nem fog, de aztán sikerült alumínium kábelből összehozni egy antennát neki. Így már elmegy, de nem az igazi. Azt nem tudod véletlenül, hogy hány mAh az akksija? Szeretnék hozzá venni, és gy külső akkumulátort, de nem tudom mekkora lenne neki elég ahhoz, hogy egy napot (8-10 órát) elmenjen az FM.
-
P.mini
aktív tag
Sziasztok! Lehet rossz helyre írok, de vettem egy Media-tech MT3145-ös Bluetooth hangszórót, kifejezetten rádiózásra. (olvasgattam, hogy van másoknak is itt s fórumban). Másnak is van ilyen problémája? A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom az FM rádiót jobbá varázsolni? Próbáltam dróttal, másik antennát hozzádrótoztam, de nem az igazi. A gyárival semmit sem fog be. Köszi. (Bocsi, hogy ide írtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest