- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.mini
aktív tag
válasz
Digitalis #2011 üzenetére
Szia! "Vidéken" lakok, nekem a gyári antennával semmit nem fog, de aztán sikerült alumínium kábelből összehozni egy antennát neki. Így már elmegy, de nem az igazi. Azt nem tudod véletlenül, hogy hány mAh az akksija? Szeretnék hozzá venni, és gy külső akkumulátort, de nem tudom mekkora lenne neki elég ahhoz, hogy egy napot (8-10 órát) elmenjen az FM.
-
P.mini
aktív tag
Sziasztok! Lehet rossz helyre írok, de vettem egy Media-tech MT3145-ös Bluetooth hangszórót, kifejezetten rádiózásra. (olvasgattam, hogy van másoknak is itt s fórumban). Másnak is van ilyen problémája? A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom az FM rádiót jobbá varázsolni? Próbáltam dróttal, másik antennát hozzádrótoztam, de nem az igazi. A gyárival semmit sem fog be. Köszi. (Bocsi, hogy ide írtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest